Hlavní obsah

Jen Berdych se z českých tenistů letos představí v exhibiční IPTL

Praha

Pouze Tomáš Berdych si z českých tenistů zahraje letošní třetí ročník asijské exhibiční ligy International Premier Tennis League (IPTL). Soutěž kombinující současné a bývalé hvězdy s upravenými pravidly začne v pátek.

Foto: Christophe Ena, ČTK/AP

Tomáš Berdych ve čtvrtfinálovém utkání v Paříži.

Článek

Loni slavila Karolína Plíšková titul v celku Singapore Slammers, ale letos nabídku nevyužila a pod vedením nového kouče Davida Kotyzy bude trénovat doma.

Berdych je znovu členem výběru Royals ze Spojených arabských emirátů a spolu s ním jsou v sestavě například Srbka Ana Ivanovičová, Švýcarka Martina Hingisová a Kanaďan Daniel Nestor. Především tam je také Chorvat Goran Ivaniševič, od podzimu nový kouč české jedničky, a tak spolu budou mít čas na přípravu.

Z hvězd jsou v netradiční soutěži například uzdravený Švýcar Roger Federer, Serena Williamsová z USA, Japonec Kei Nišikori nebo Australan Nick Kyrgios. Poprvé si ji vyzkouší třeba Kanaďanka Eugenie Bouchardová a Srbka Jelena Jankovičová.

Čtyři družstva spolu budou hrát postupně v Tokiu, Singapuru a v Hajdarábádu, kde nejlepší dvojici z dlouhodobé části čeká 11. prosince finálový duel.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články