Hlavní obsah

Tenista Monfils projevil basketbalový talent. Může se NBA těšit na novou hvězdu?

To, že je Gaël Monfils velkým šoumenem, francouzský tenista předvedl na kurtech již několikrát. Teď světová sedmička zveřejnila na své sociální síti, jak se odreagovává po tréninku.

Foto: Profimedia.cz

Francouzský tenista Gaël Monfils.

Článek

Nová tenisová sezóna se nezadržitelně blíží a každý hráč se na ni chystá po svém. Zatímco světová jednička Andy Murray běhá v Miami s raketou v písku, Gaël Monfils se připravuje na domácí půdě v Paříži. V Národním vzdělávacím středisku se po tréninku baví házením tenisáků do odpadkových košů. Jaký by z něj byl basketbalista, můžete posoudit sami.

 

About last evening 🎾🏀⚽️ #RG #fun #oklm #lamonf15

Video zveřejněné uživatelem Gael Monfils (@iamgaelmonfils),Pro 13, 2016 v 4:21 PST

Třicetiletý francouzský tenista baví diváky i během zápasů na kurtech. A to hlavně svými akrobatickými kousky. Například letos na US Open, když dobíhal smeč Lucemburčana Gillese Mullera, vyskočil tak, že nohou zavadil o velkou digitální tabuli s hodinami, které posléze spadly a rozpadly se na několik kusů. Své atletické umění předvedl i v květnu v Římě při tréninku s Darjou Gavrilovovou. Dvaadvacetiletou reprezentantku Austrálie přeskočil rozkročmo a ještě stihl trefit míček.

Reklama

Související témata: