Hlavní obsah

Tenisové Vánoce? Plíšková, Šafářová i Cibulková se bavily, Kvitová děkuje fanouškům

Jen na chvíli si nejlepší světoví tenisté a tenistky dopřejí odpočinek po náročné sezóně a tradičně si v závěru roku v kruhu rodiny či přátel vychutnávají společně Vánoce. Radost a pohodu přejí ve svátečním období i vám, fanouškům! Na videu, které zveřejnila na svém Twitteru asociace WTA.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Tenistky Karolína Plíšková (vlevo) a Lucie Šafářová v Hotelu Hilton v Praze.

Článek

Karolína Plíšková, Lucie Šafářová, Slovenka Dominika Cibulková, Ruska Světlana Kuzněcovová, skvělý francouzský deblový pár Kristina Mladenovicová-Caroline Garcíaová či Polka Agnieszka Radwaňská se při natáčení vánočního poselství viditelně bavily. Užila si ho i v letošním roce nová světová jednička Angelique Kerberová z Německa, byť se před natáčením trochu s obavami ptala: „Mám to zpívat? Ne."

Prostřednictvím sociální sítě pozdravila své příznivce i Petra Kvitová, kterou po operaci prstů levé ruky pořezaných při přepadení v Prostějově čeká dlouhá rekonvalescence a návrat na kurty nejdříve ve druhé polovině příštího roku.

„Děkuji! Za to, že jste se mnou, za vaši podporu, za to, že ve mě věříte. To vše mi dává ještě větší sílu a energii se s tím vším poprat!" napsala šestadvacetiletá dvojnásobná wimbledonská vítězka a na Facebooku přidala čerstvou fotografii: „Posílám lásku a polibky pro veselé Vánoce. Děkujeme za naplnění našeho domu květinami."

Reklama

Související témata: