Hlavní obsah

Šoumen Djokovič opět baví své fanoušky, tentokrát kroutí boky při zumbě

Ačkoli ke konci letošní tenisové sezóny přišel o post světové jedničky, smysl pro humor ho naštěstí neopustil. Asi největší šoumen na okruhu ATP Novak Djokovič přišel tentokrát s videem, na němž předvádí zumbu.

Novak Djokovič tancuje

 
Článek

Novak Djokovič si fanoušky získává nejen svým tenisovým uměním, ale také nejrůznějšími legráckami a parodiemi, které vymýšlí. Jednou z nejslavnějších je bezpochyby imitace ruské krásky Marie Šarapovové, kdy si Djokovič nasadil na hlavu blonďatou paruku a napodoboval její pohyby. V jeho bohatém „repertoáru“ ale nechybí ani další slavná jména jako Roger Federer, Rafael Nadal nebo Serena Williamsová.

Tentokrát však devětadvacetiletý šprýmař přišel s něčím jiným. Přípravu na blížící se novou sezónu si zpestřil tancem. Jednou ráno si takhle vyrazil na hodinu zumby a mezi zúčastněnými ženami se rozhodně neztratil. Posuďte sami, jak mu taneční kreace a kroucení boky šlo.

Vánoční svátky si vítěz dvanácti grandslamů užil s manželkou a synem na pláži. Nyní už opět začne trénovat, aby se v příští sezóně vrátil na tenisový trůn, odkud ho v listopadu sesadil Andy Murray.

Reklama

Související témata: