Hlavní obsah

López sestřelil rozhodčí, Sock ji pak ošetřoval líbáním

O dojemné i zábavné okamžiky není na letošním Hopmanově poháru v australském Perthu rozhodně nouze. O jeden takový se postaral španělský tenista Feliciano López, když při svém servisu trefil čárovou rozhodčí.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Feliciano Lopez trefil na Hopman Cupu rozhodčíVideo: sntv

 
Článek

Na tuhle chvíli asi australští diváci jen tak nezapomenou. V Hopmanově poháru v úterý proti sobě nastoupily týmy Španělska a Spojených států. V mužské dvouhře se představil Feliciano López proti Jacku Sockovi. Stav byl 5:3 a 40:40 pro španělského tenistu, který byl právě na podání. Při jeho dalším servisu však míček letící rychlostí přes dvě stě kilometrů za hodinu trefil čárovou rozhodčí do hlavy, až jí upadl klobouk.

Američan Jack Sock k ní okamžitě přišel, bolavé místo zkontroloval, protřel a poté dokonce políbil. Diváci se nejen zasmáli, ale Sockovo gesto ocenili také velkým potleskem. López sice první set dovedl do vítězného konce, avšak Sock pak zabral a nakonec celý zápas vyhrál. Dařilo se i jeho krajance Coco Vandewegheové, která porazila Laru Arruabarrenovou, a tak si Američané na Hopman Cupu ve skupině připsali druhé vítězství.

Reklama