Hlavní obsah

České tenisové modelky vybíraly šaty na banket. Jak jim padnou?

Ostrava

Čtyři tenistky a několik modelů šatů. Nakonec Češky tuto roli v úterý po delším zkoušení zvládly. Jednu společenskou událost před víkendovou bitvou úvodního kola Fed Cupu v Ostravě, kde se obhájkyně titulu utkají se Španělkami, mají úspěšně za sebou. Ještě než půjde o boj na kurtu, hráčky si vybíraly šaty na čtvrteční slavnostní banket, který je součástí celého týdenního setkání.

Foto: Foto: Czech Fed Cup Team, Pavel Lebeda

České tenistky mají vybráno. Fed Cup v Ostravě může začít.

Článek

Troje šaty - červená, černá, jiná kombinace? Nakonec se Karolína Plíšková, Lucie Šafářová, Barbora Strýcová a Kateřina Siniaková dohodly a celá tenisová čtveřice je na čtvrteční akci připravena.

České obhájkyně prvenství a pětinásobné vítězky Fed Cupu z posledních šesti let budou hrát na středně rychlém povrchu, který by pro ně měl být výhodou. V Ostravě kvůli poraněné levé ruce chybí Petra Kvitová, která byla v posledních letech největším jménem v sestavě.

Všechny čtyři nominované tenistky na tento víkend mohou v případě potřeby nastoupit také v závěrečné čtyřhře. „Máme několik variant do dvouhry, kdyby se něco stalo, nebo se hrály dlouhé zápasy. Máme i více variant do čtyřhry a to by měla být naše velká výhoda," řekl k víkendu český nehrající kapitán Petr Pála.

Postoupí české tenistky přes Španělsko do semifinále Fed Cupu?
Ano
95,3 %
Ne
4,7 %
Celkem hlasovalo 17174 čtenářů.

Reklama

Související témata: