Hlavní obsah

Tenistky, do plavek! Bouchardová, Wozniacká a Serena se fotily na pláži

Tenisové hvězdy umí zaujmout nejen svým uměním na kurtu, ale také pózováním před objektivy módních fotografů. Hned tři tenistky figurují v novém vydání prestižního časopisu Sports Illustrated zaměřeného na plavky.

Tenistky v bikinách na pláži

 
Článek

Na snímcích se objevuje bývalá světová jednička Caroline Wozniacká, někdejší wimbledonská finalistka Eugenie Bouchardová a grandslamová rekordmanka Serena Williamsová.

 

#SerenaWilliams

Příspěvek sdílený Serena Williams (@mrsturkishbeyhive),Úno 15, 2017 v 5:03 PST

Focení probíhalo na tropických ostrovech Turks a Caicos, zámořském území Velké Británie.

 

#SISwim on sale now @si_swimsuit

Příspěvek sdílený Serena Williams (@serenawilliams),Úno 15, 2017 v 6:30 PST

Pro Wozniackou a Williamsovou už šlo takřka o rutinní záležitost, protože pro stránky magazínu fotily už několikrát v minulosti.

„Vždy jde ale o velkou zábavu. Je hezké vypadat dobře a cítit se dobře. Já jsem sice hodně silná, ale podle mě je ok vypadat silně, být sexy, být ženou a být neporazitelná," dělila se o své dojmy třiadvacetinásobná grandslamová šampiónka a staronová světová jednička Serena Williamsová.

 

OMG 😳😳😳 so honored to be in @si_swimsuit

Příspěvek sdílený Genie Bouchard (@geniebouchard),Úno 15, 2017 v 5:38 PST

Když jsem zjistila, že se můžu fotit pro Sport Illustrated v plavkách, byla jsem nadšená, ale zároveň trochu nervózní, Říkala jsem si: Bože, jak to jen zvládnu?" popisovala své pocity Bouchardová.

To pro Wozniackou bylo po předchozí zkušenosti, kdy se fotila pouze v namalovaném oděvu na nahé tělo, aktuální focení mnohem uvolněnější. „Body paint byl už mimo moji komfortní zónu, bylo to o dost víc sexy a více flirtující. Letos jsem se cítila mnohem komfortněji," potvrzovala Dánka.

Reklama