Hlavní obsah

Románek bude mít pokračování. Zalíbil se tenisové krásce fanoušek?

Praha

Jako ve snu si musí připadat John Goehrke, který vyhrál sázku s Eugenií Bouchardovou. Dvacetiletý student z Missouri strávil s kanadskou tenistkou večer na basketbalovém utkání a vypadá to, že ti dva v sobě našli zalíbení. Dvaadvacetiletá kráska totiž nevyloučila další rande.

Foto: Frank Franklin II, ČTK/AP

Eugenie Bouchardová s vítezem sázky na basketbalovém utkání NBA.

Článek

Odvážnému štěstí přeje. A něco na tom bude. Když před necelými dvěma týdny John Goehrke zareagoval na tweet Eugenie Bouchardové a vsadil se s ní, zda by s ním šla na rande, pokud by finále Super Bowlu vyhráli Patrioti, neměl ani v nejmenším tušení, že za pár dní spolu doopravdy stráví večer. Dvaadvacetiletá Kanaďanka po prohrané sázce své slovo dodržela a s Goehrkem vyrazila randit.

Ve středu večer spolu zašli na basketbalové utkání NBA mezi Brooklynem Nets a Milwaukee Bucks. „Bylo to úžasné,“ prohlásila Bouchardová v rozhovoru pro web TMZ. „Naplánovala jsem to já. John mě vyzvednul v hotelu jako pravý gentleman. Přinesl mi pěkný malý dárek, náušnice. Pak jsme sedli do auta a vyrazili na zápas,“ prozradila dál.

„Mám štěstí, že je normální. Když jsem se po té prohrané sázce podívala na Johnův Twitter, na obrázku měl Tigera Woodse. Říkala jsem si, vždyť ani nevím, jak vypadá. Co se bude dít? Ukázalo se, že je to ale velmi milý kluk,“ zářila Bouchardová.

Nadšený byl samozřejmě i Goehrke. „Bylo to nejlepší rande,“ řekl dvacetiletý student a vypadá to, že se může těšit na další. Když se totiž Bouchardové zeptali, zda se zase brzy sejdou, odpověděla kladně. „Samozřejmě,“ usmála se. „Snad to bude pravda,“ uzavřel Goehrke s tím, že by také chtěl vyrazit na nějaký turnaj, kde bude Bouchardová hrát.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články