Hlavní obsah

Odvážně pózuje v plavkách, randí v přímém přenosu, na kurtu se ale Bouchardová trápí

Pro média a fanoušky je stále žhavým zbožím, nicméně na kurtu už to ze strany kanadské tenisové krásky Eugenie Bouchardové dlouho není žádný šlágr. V Miami stejně jako na předchozích dvou turnajích vypadla v prvním kole a na oživení uvadající kariéry to zatím z její strany moc nevypadá.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Eugenie Bouchardová vypadla v Miami v prvním koleVideo: sntv

 
Článek

Tenistky v bikinách na pláži

Pozornost na sebe nedávno poutala hojně medializovaným randěním s mladíkem Johnem Goehrkem, jenž se s ní seznámil díky již proslulé sázce na sociální síti. Upoutala také odvážným pózováním v plavkách pro Sports Illustrated. Jenže samotný tenis už tak slavný není.

V prvním kole v Miami nestačila na dvacetiletou Australanku Ashleigh Bartyovou (4:6, 7:5, 3:6) - až 91. tenistku světa. Předtím v Indian Wells ji vyřadila v prvním kole Němka Annicka Becková, v mexickém Acapulku pak dokonce Chorvatka Alja Tomljanovičová, jíž patří až 594. pozice na žebříčku.

„Teď se zrovna necítím moc pozitivně. Je to docela boj," připouštěla po další porážce. Přitom v průlomové sezóně 2014 zažívala až pohádkový boom. Ve Wimbledonu prohrála až ve finále s Petrou Kvitovou. Na Rolland Garros a Australian Open si zahrála semifinále.

Teď je to úplně jiné

„Tuhle sezónu měla fenomenální. Pořád je to ale kvalitní hráčka. V dalších letech se stále držela v elitní padesátce. Asi je těžké na takhle průlomový rok navázat. Obzvlášť když obhajujete tolik bodů na grandslamech," zastávala se Kanaďanky její přemožitelka Barthyová.

Bouchardová, jež se před třemi roky pomalu zabydlovala v Top Ten, momentálně figuruje na 56. místě a od dříve dobytých pozic má značný odstup. Svým atraktivním vzhledem a úspěšnou minulostí na sebe sice pořád váže velkou pozornost, fanoušci si její přítomnost na turnajích ale moc neužijí.

„Je to teď prostě úplně jiné, než když jsem stoupala vzhůru. Někdy je těžké se s tím srovnat," uznává. Bouchardová v prvním kole vyrobila 55 nevynucených chyb. Současnou nepohodu možná nejlépe vystihl poslední game ve třetí sadě, kdy za stavu 3:5 třiadvacetileté kráska nabídla dvěma dvojchybami v řadě soupeřce hned tři mečboly.

Reklama

Související témata: