Hlavní obsah

Venus za tragickou nehodu nemůže, dokazují to záběry kamer!

Palm Beach Gardens

Na hřišti zatím dokáže na strašlivou událost z června zapomenout, v soukromí si ale prochází peklem. Na dotaz novináře, zda by ještě něco chtěla k nešťastnému incidentu říci, se rozplakala. Teď se navíc dostalo na veřejnost i video nehody a ačkoliv se zdá, že za nehodu nakonec nemohla, přesto musí sama v sobě překonat jedny z nejtěžších momentů v životě.

Nehoda Venus Williamsové.Video: AP

 
Článek

Záběry ukazují, že najela do křižovatky na zelenou, kde ale musela kvůli jinému vozidlu přibrzdit, poté se až srazila s vozem, který se přiřítil z druhé strany.

Sedmatřicetiletá tenisová hvězda tento týden hraje Wimbledon a v pátek si vybojovala postup do osmifinále. O nedlouho později policie z Palm Beach Gardens informovala, že Williamsová při tragické nehodě neporušila dopravní předpisy.

"Na základě videa byl změněn původní závěr, že Williamsová nehodu zavinila. Vyšetřování stále pokračuje, konkrétní viník zatím nebyl určen," řekl agentuře AP policejní mluvčí Paul Rogers.

Za volantem vozu, který se s Williamsovou srazil, byla osmašedesátiletá žena. Její o deset let starší manžel o dva týdny později zemřel na následky vážných zranění. Řidička utrpěla zlomeniny ruky. Tenistka vyvázla bez zranění a obviněna nebyla, nicméně čelí žalobě rodiny oběti.

Reklama