Hlavní obsah

Blíží se návrat týmu Bucie? Matteková-Sandsová už zase tvrdě maká v posilovně i na kurtu

Mikrofon odložila a už zase maká v posilovně. Bethanie Matteková-Sandsová nemohla na letošním Australian Open spolu s Lucií Šafářovou obhajovat titul ve čtyřhře kvůli loňskému vážnému zranění kolene. A tak do Melbourne vyrazila alespoň jako komentátorka. Nyní po návratu domů už však zase pilně trénuje, aby se co nejdříve mohla představit na kurtech.

Foto: Profimedia.cz

Lucie Šafářová a Bethanie Matteková-Sandsová.

Článek

Fanoušci se už nemohou dočkat, až bude jejich oblíbený tým Lucie Šafářová a Bethanie Matteková-Sandsová alias Bucie opět spolu. A vypadá to, že by to už mohlo být opravdu brzy, neboť Američanka po návratu z Australian Open, kde byla v roli komentátorky, opět maká na fyzičce a trénuje údery.

„Mnoho z vás se mě ptalo, jak to se mnou vypadá ohledně mé rehabilitace a tréninku. Teď jsem přijela domů z Australian Open a vracím k tréninku,“ napsala na sociálních sítích dvaatřicetiletá Matteková-Sandsová. Kromě posilovny, kde pomocí rehabilitačních cviků posiluje svaly v koleni, tráví také dvě hodiny denně na kurtu.

Matteková-Sandsová se zranila loni ve Wimbledonu. Tehdy ve druhém kole v zápase proti Soraně Cirsteaové upadla a vykloubila si čéšku pravého kolena a přetrhla čéškový vaz. Z kurtu byla odnesena na nosítkách a převezena do nemocnice. V New Yorku se pak podrobila operaci a lékaři oznámili, že to vidí na roční pauzu.

Tenistka, která je známá svými podkolenkami a výstředním oblečením, ale už pár dní po zákroku začala s rehabilitací a jakmile to bylo možné, vrátila se k tréninku. V prosinci za ní zavítala i její kamarádka a parťačka Lucie Šafářová, aby se připravovaly spolu. Kdy přesně se objeví na turnaji, ještě americká tenistka neoznámila. Obě hráčky se už na pokračování spolupráce těší a věří, že k pěti společným grandslamovým titulům ještě přidají další.

Reklama

  4 : 6, 2 : 6 Macháč - Sinner 4 : 6, 2 : 6 konec
20240327T20 : 00:00+0100
Macháč vs. Sinner
Macháč vs. Sinner
Macháč
Sinner