Hlavní obsah

Parťačka last minute. Hlaváčková oznámila, s kým bude hrát

Praha

Poté, co minulý týden ohlásila konec spolupráce se světovou jedničkou ve čtyřhře Jüng-žan z Tchaj-wanu, oznámila Andrea Hlaváčková jméno nové, avšak dočasné parťačky. Na nejbližších dvou turnajích na americké půdě (Indian Wells a Miami) se po boku rodačky z Plzně objeví Rumunka Monica Niculescuová.

Foto: Petr Horník, Právo

Česká tenistka Andrea Hlaváčková na archivním snímku.

Článek

„Pro turnaje v Indian Wells a Miami jsem se domluvila s Monicou, která mě oslovila už v závěru loňské sezóny. Bylo štěstí, že nebyla s nikým domluvená a byla takto last minute volná, díky postavení nás obou v žebříčku WTA budeme i relativně vysoko nasazené," prohlásila Hlaváčková.

Momentálně šestá hráčka žebříčku WTA ve čtyřhře Hlaváčková před novou sezónou oznámila, že bude hrát s Jüng-žan z Tchaj-wanu. Nicméně spolupráce se světovou jedničkou trvala jen pět turnajů, jelikož Tchajwanka si nedokázala zvyknout na novou pozici na bekhendu.

Jednatřicetiletá Hlaváčková má ve své sbírce tituly ve čtyřhře na Roland Garros (2011) a US Open (2013). Na olympijských hrách v Londýně 2012 vybojovala stříbrnou medaili. Tyto triumfy si připsala po boku krajanky Lucie Hradecké.

Reklama