Hlavní obsah

Nadal se ve Stockholmu sešel s Ronaldinhem

STOCKHOLM

Španělský tenista Rafael Nadal si před začátkem turnaje ve Stockholmu udělal velkou radost setkáním s brazilskou fotbalovou hvězdou Ronaldinhem. S útočníkem Barcelony, jejímž je velkým fanouškem, se Nadal sešel na kus řeči v hotelové hale.

Článek

Tenisté totiž při turnaji ve Stockholmu bydlí ve stejném hotelu jako brazilská reprezentace, která ve švédské metropoli sehraje v úterý přípravný zápas s Ekvádorem.

"Ronaldinho je fenomén a je skvělé dívat se, jak hraje. Hrozně mě potěšilo, že jsem s ním mohl mluvit a popovídat si o mé druhé vášni, kterou je fotbal," řekl Nadal, jenž se nikdy netajil láskou k fotbalu a Barceloně.

Obliba katalánského velkoklubu je u rodáka z Mallorky v rodině. Do roku 1999 totiž v barvách FC hrával Nadalův strýc Miguel, jenž se španělskou reprezentací prošel na MS v roce 2002 do čtvrtfinále.

"Navíc se zdá, že on je zase nadšený z tenisu," řekl druhý hráč světového žebříčku Nadal o Ronaldinhovi. Setkání se zúčastnil i jeho tenisový kolega Feliciano Lopez. "Jako fotbalista to je fenomén a zdálo se mi, že je to taky hrozně milý člověk," řekl Lopez.

Reklama