Hlavní obsah

Čtyřka bez lehkých vah postoupila v Mnichově přímo do finále

MNICHOV

Čtyřka bez kormidelníka lehkých vah ve složení Miroslav Vraštil, Jiří Kopáč, Ondřej Vetešník a Jan Vetešník si v pátek v Mnichově zajistila přímý postup do finále druhého podniku Světového poháru ve veslování. Díky menšímu počtu přihlášených posádek jim k tomu stačilo druhé místo v rozjížďce.

Článek

Postup do semifinále si dnes zajistili skifaři Ondřej Synek, Miroslava Knapková a Jitka Antošová, kteří své rozjížďky vyhráli, skifař lehkých vah Ondřej Lůžek díky druhému místu a čtyřka bez kormidelníka Karel Neffe, Milan Bruncvík, Michal Horváth, Jan Gruber, která obsadila třetí místo.

V sobotu čekají opravy skifařku lehkých vah Kláru Janákovou, mužskou i ženskou dvojku bez Václav Chalupa, Jakub Makovička respektive Pavlína Žižková, Jana Vyhnánková a párovou čtyřku ve složení David Jirka, Tomáš Karas, Milan Doleček, Petr Buzrla.

Dvě vystoupení, ve kterých obsadili shodně poslední místo mají za sebou Petr Vitásek a Jakub Houska na dvojskifu a čeká je jen C-finále. Ani tam se neprobojoval z oprav dvojskif lehkých vah Vojtěch Bejblík, Vlastimil Čabla.

Reklama

Související témata: