Hlavní obsah

Vraštil s Kopáčem vyhráli na dvojce bez první díl veslařského SP

MNICHOV

Dvojka bez kormidelníka ve složení Miroslav Vraštil, Jiří Kopáč vyhrála první závod Světového poháru ve veslování, který se koná v Mnichově. Finále neolympijské disciplíny se v Německu jelo již v sobotu, hlavní disciplíny jsou na programu v neděli.

Foto: Pavel Lebeda

Ondřej Synek

Článek

V závěrečný den úvodního SP budou o prvenství bojovat skifaři Ondřej Synek, Miroslava Knapková a Jitka Antošová, kteří si dnes zajistili účast ve finálových jízdách.

Úřadující světový šampión a obhájce celkového triumfu v seriálu Synek a Knapková své semifinále vyhráli. Starší ze sester Antošových byla třetí.

Dalších pět českých posádek ze semifinále do bojů o medaile nepostoupilo a v neděli se představí ve finále B.

Šestá místa ve svých třetích vystoupeních v prvním závodě SP obsadily skifařka Lenka Antošová, dvojskif David Jirka, Petr Vitásek, dvojskif lehkých vah žen i mužů ve složení Markéta Pazderková, Klára Janáková a Ondřej Vetešník, Jan Vetešník a čtyřka bez kormidelníka Michal Horváth, Milan Bruncvík, Milan Doleček a Jan Gruber.

První závod SP ve veslování v Mnichově:
Muži:
Dvojka bez kormidelníka lehkých vah: 1. Kopáč, Vraštil (ČR) 6:34,29, 2. Chambers, Emery (Brit.) 6:35,60, 3. De Maria, Dell'Aquila (It.) 6:35,91.

Reklama

Související témata: