Hlavní obsah

Barošovi dochází v Liverpoolu trpělivost, zvažuje odchod

"Buď trpělivý," vtlouká někdejší proslulý kanonýr fotbalového Liverpoolu Ian Rush do hlavy českému útočníkovi Milanu Barošovi. Ten je zklamán herním vytížením ve slavném klubu a uvažuje o odchodu. Poslední kapkou byl prý zápas na Old Traffordu, kde si v prestižním utkání s Manchesterem United zahrál jen šest minut, přestože byl v základní sestavě.

Foto: Internet

Vydrží Milan Baroš v dresu Liverpoolu?

Článek

Rush si s Barošem pohovořil právě po utkání s 'Reds', v němž ostravského odchovance odepsal kouč Gérard Houllier kvůli taktickým záměrům hned v úvodu. Po vyloučení spoluhráče Sami Hyypiäho totiž francouzský kouč vsadil na posílení záložní řady a na trávník vyslal místo Baroše Chorvata Igora Biscana. [celá zpráva]

"Soustřeď se na další šanci," prozradil na klubových stránkách Rush, co Barošovi poradil.

Zájem má Newcastle

Barošovo rozčarování je ale tak velké, že v něm probudilo zaječí úmysly. Za kanálem se nejčastěji spekuluje o zájmu jiného anglického celku Newcastlu.

"Je mi ho líto, dokážu pochopit jeho pocity. Vím, že na svoji šanci čekal dlouho, ale musí zatnout zuby. O Velikonocích tým sehraje během tří dnů dva zápasy a Milan zase bude potřebný. Pak hodí zážitek z Old Traffordu za hlavu," věří ale Rush ve šťastný konec 'bouřky' nad Liverpoolem.

Reklama

Související témata: