Hlavní obsah

Slováci po porážce s Kanadou věří v zisk bronzové medaile

Ivan Vilček (Bratislava)Sport.czPrávo

Po semifinálové porážce s Kanadou slovenští fanoušci nadále věří v zisk medaile na olympiádě ve Vancouveru. „Škoda, že jsme nepostoupili do finále, ale věřím, že v souboji o bronz budeme úspěšní,“ řekl Novinkám Peter Baran, který povzbuzoval slovenské hokejisty na Náměstí SNP v Bratislavě. Před velkoplošnou obrazovkou se navzdory ranní hodině sešlo několik stovek fanoušků.

Foto: Ivan Vilček, Právo

Slovenští hokejoví fanoušci na Náměstí SNP v Bratislavě.

Článek

Nálada na náměstí byla od začátku utkání skvělá a fanoušci věřili, že Slováci budou vyrovnanými soupeři favorizované Kanadě. Po dvou tečovaných střelách sice vedla Kanada už v první třetině 2:0, ale fanoušci své hráče chválili. „Nehrajeme špatně, škoda dvou tečovaných střel,“ litoval Martin.

Ve druhé třetině padl jediný gól, na smutek slovenských fanoušků do slovenské sítě. „To asi rozhodne. Proti Kanadě se třígólové manko srovnává velmi těžko,“ ztrácela naději studentka Eva.

Nálada na náměstí se však obrátila o sto procent, když Slováci dosáhli za stavu 0:3 dva góly za sebou. „Věřím, že to můžeme obrátit,“ neztrácel naději další fanoušek. Stav se už do konce zápasu nezměnil a Slováci budou hrát o bronz. Fanoušci se opět setkají na náměstích.

Reklama

Související témata: