Hlavní obsah

Soutěžící se soustředí na basketbal

Zápasy basketbalové Euroligy se staly hlavním dnešním lákadlem soutěže na Eurotip.cz. Mezi pětici nejsázenějších příležitostí se dostaly hned tři; na favority si vsadilo několik set lidí.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Vůbec největší zájem vzbudil souboj Maccabi Tel Aviv - Lottomatica Řím. Loňský finalista Final Four z Izraele letos zatím nepřesvědčuje, nejprve doma stěží porazil Malagu a ve druhém zápase prohrál v Bělehradě. Přesto ho dnes v souboji s Italy považují bookmakeři za jasného favorita a soutěžící s nimi souhlasí; na Maccabi si s kursem 1.25 vsadilo 662 lidí a na římský klub pouze tři.

Mnohem vyrovnaněji vidí účastníci soutěže zápas Karjala Cupu Česko - Švédsko. Čechům se proti seveřanům v posledních zápasech vůbec nevedlo, prohráli s nimi osm zápasů v řadě. Není proto divu, že našim dnes sázkaři příliš nevěří. Nejvíc - 202 - jich tipuje výhru Švédů s kursem 2.20; 155 lidí si myslí, že zápas skončí úspěchem Hadamczikova týmu, a 127 jich tipuje remízu.

Dalším favoritem, který by dnes měl uspět v Eurolize, je turecký tým Efes Pilsen. Do nového ročníku prestižní soutěže vykročil dvěma výhramy - nejprve doma jen těsně přehrál Sopoty 71-67, potom si ovšem přivezl výhru 82-68 z palubovky německého Kolína. Francouzské mužstvo Le Mans je na tom o něco hůř; doma sice stačilo na Bolognu, poté ovšem prohrálo na půdě Sopot 67-69. Dnes by měli Francouzi prohrát podruhé za sebou - alespoň si to myslí většina soutěžících, kteří si na tento zápas vsadili. 646 z nich má na tiketu jedničku s kursem 1.22 a jen dva věří ve výhru hostů.

Téměř stejně to potom vypadá s utkáním Olympiakos - Prokom Trefl. Hráči z Pirea mají letos skvělou formu, kterou prokázali nejprve doma proti Tau Ceramice a poté i venku v Bologni. Soupeř z Polska si zatím nevede nejhůř, na horké řecké půdě mu ale tipující vůbec nevěří - oproti 644 lidem, kteří tipují vítězství domácích s kursem 1.10, si jen dva troufli vsadit dvojku ve vysokém kursu 7.00.

Žebříček nejtipovanějších zápasů uzavírá souboj nejvyšší švýcarské fotbalové soutěže Basilej - Young Boys Bern. Oba dva týmy jsou momentálně uprostřed tabulky a chtějí pochopitelně výš. Pokud zvítězí Basilej, stáhne ztrátu na vedoucí Grasshoppers na sedm bodů. V domácím prostředí se jí daří, má tu bilanci 5-0-1, a není proto divu, že jí dnes bookmakeři považují za favorita; kurs 1.60 na ni si vsadilo 503 lidí, jedenáct jich tipuje remízu a jen čtyři soutěžící si myslí, že si dnes tým z Bernu odveze všechny body.

Reklama