Hlavní obsah

Potvrdí Manchester svou formu v Blackburnu?

Rudí ďáblové hrají v současné době famózně. Za poslední dvě kola Premier league mají skóre 7:0, které dnes chtějí potvrdit v Ewood Parku, domácím stánku Blackburnu Rovers.

Článek

Blackburn patří každoročně mezi průměr Premier league, což prokazuje i letos. Jeho dvanáct bodů za jedenáct utkání stačí momentálně na třináctou příčku. Výběr Marka Hughese často střídá dobré chvilky se špatnými. Jedna z méně příjemných přišla právě minulý týden, když Rovers nestačili na Aston Villu a prohráli už potřetí v řadě. Blackburn letos sužují problémy s koncovkou, jelikož nemají aktuálně průměr ani jednu vstřelenou branku na zápas. Dnes bude navíc ofenzíva oslabena o Jasona Robertse. Připraven by naopak měl být Brett Emerton, který se do nominace vrací po třízápasovém půstu zaviněném svalovým zraněním. "Manchester hraje v současné době opravdu výborně a bude těžké na něj najít recept, ale určitě nejsme bez šancí," věří v dnešní úspěch Hughes. Tomu dnes budou kromě už zmiňovaného Robertse scházet ještě zranění záložníci Robbie Savage a Steven Reid.

Svěřenci Alexe Fergusona vstoupili do nové sezony opravdu famózně. Momentálně mají na svém kontě 28 bodů a jsou na samém čele tabulky. Minulý týden potvrdili svou velikost doma s Portsmouthem, který letos prozatím prožívá velmi dobrou sezonu, ale Ďáblové mu uštědřili debakl 3:0. Stejně dobře se jim vedlo před čtrnácti dny v Boltonu, kde zvítězili dokonce 0:4. "Minulý rok hrála Chelsea skvěle a každý sledoval pouze ji. Letos se tomu přibližujeme my. Nechceme prohrát žádný zápas a každý okamžik je pro nás důležitý. Cítíme, že máme letos šanci získat titul," věří v úspěch záložník v dresu Rudých ďáblů Ronaldo. Sir Alex Ferguson dnes nemá problémy s čerstvými zraněními, když mu bude scházet stále pouze Ole Gunnar Solskjaer.

Manchester je sice v Ewood Parku hostem, ale i tak je považován za favorita utkání s kursem 1.60. Remízu si můžete u společnosti bwin vsadit za kurs 3.40 a vítězství domácích Rovers s kursem 5.50.

Reklama