Hlavní obsah

Furth dnes přivítá Kaiserslautern

Souboj dvou ambiciózních celků dnes zakončí dvanácté kolo druhé bundesligy. Nováček v soutěži a loňský účastník elitní německé ligy Kaiserslautern hraje na hřišti Furthu; tomu se v posledních kolech daří, což dnes chce proti mužstvu s velkým jménem potvrdit.

Foto: reprofoto

Fotbal (ilustrační foto)

Článek

Furthu loni utekl postup do bundesligy o pouhé čtyři body. Letos se o něj chtěl prát znovu, zatím ale tento cíl nenaplňuje. Svěřenci Benno Möhlmanna jsou momentálně na desáté příčce tabulky a na první dvojici Karslruhe - Roztok už ztrácejí dokonce třináct bodů. V posledních kolech se jim ale poměrně daří; zvítězili v Braunschweigu, s Offenbachem a na hřišti Jeny uhráli minulý týden bod. "V této chvíli se nám daří, hrajeme dobrý fotbal a vytváříme si i dost šancí. Věřím, že to dokážeme i dnes s Kaiserslauternem," řekl kouč, který v roce 1988 slavil jako hráč mistrovský titul s Werderem Brémy.

Také loňský účastník nejvyšší německé soutěže se letos chce poprat o návrat mezi elitu. Po jedenácti kolech má na svém kontě dvacet bodů. Doma prokazuje svou kvalitu, venku už je to ale horší; pouhé jedno vítězství z pěti utkání na hřištích soupeřů je málo. V minulém kole družina trenéra Wolfganga Wolfa potvrdila výše zmíněné tvrzení, když na domácím hřišti doslova deklasovala Burghausen poměrem 4:0. Střelecky se překvapivě neprosadil lídr kaiserslauternské tabulky kanonýrů Noureddine Daham. Naopak jednou z branek přispěl k přesvědčivému vítězství Maďar Tamas Hajnal, který dříve hrával v Schalke, ale letos je velkou oporou Wolfova týmu.

Jestliže budete dnes hledat utkání s favoritem, pak toto do vašeho výběru nepatří. Na Furth vypsali bookmakeři společnosti bwin kurs 2.55, remízu si vsadíte s kursem 3.15 a na vítězství hostů z Kaiserslauternu za kurs 2.55. Na koho si vsadíte se ale můžete rozhodnout klidně až v průběhu zápasu, a to díky live sázkám.Furthu loni utekl postup do bundesligy o pouhé čtyři body. Letos se o něj chtěl prát znovu, ale prozatím tento cíl nenaplňuje. Svěřenci Benno Möhlmanna jsou momentálně na desáté příčce tabulky a na první dvojici Karslruhe - Roztok už ztrácejí dokonce třináct bodů. V posledních kolech se jim ale poměrně daří; zvítězili v Braunschweigu, s Offenbachem a na hřišti Jeny uhráli minulý týden bod. "V této chvíli se nám daří, hrajeme dobrý fotbal a vytváříme si i dost šancí. Věřím, že to dokážeme i dnes s Kaiserslauternem," řekl kouč, který v roce 1988 slavil jako hráč mistrovský titul s Werderem Brémy.

Loňský účastník nejvyšší německé soutěže se letos chce jednoznačně poprat o návrat mezi elitu. Po jedenácti kolech má na svém kontě dvacet bodů. Především doma prokazuje svou kvalitu, ale venku už je to horší; pouhé jedno vítězství z pěti utkání na hřištích soupeřů je málo. V minulém kole družina trenéra Wolfganga Wolfa potvrdila výše zmíněné tvrzení, když na domácím hřišti doslova deklasovala Burghausen poměrem 4:0. Střelecky se překvapivě neprosadil prozatímní lídr tabulky kanonýrů v Kaiserslauternu Noureddine Daham. Naopak jednou z branek přispěl k přesvědčivému vítězství Maďar Tamas Hajnal, který dříve hrával v Schalke, ale letos je velkou oporou Wolfova týmu.

Jestliže budete dnes hledat utkání s favoritem, tak právě toto do vašeho výběru nepatří. Na Furth vypsali bookmakeři společnosti bwin kurs 2.55. Remízu si vsadíte s kursem 3.15 a na vítězství hostů z Kaiserslauternu za kurs 2.55. Na koho si vsadíte, se můžete rozhodnout klidně až v průběhu zápasu a to díky live sázkám, které rovněž najdete u společnosti bwin.

Reklama