Hlavní obsah

Boleslav si chce napravit reputaci

Tři porážky v řadě mají za sebou fotbalisté Mladé Boleslavi. O zvrat k lepšímu se svěřenci Dušana Uhrina dnes pokusí na domácím stadionu, kde přivítají Most.

Článek

Co se stalo v poslední době s mužstvem, které válcovalo na domácí scéně kdekoho a v Poháru UEFA si vyšláplo i na francouzský Olympique Marseille? Boleslav nestačila před třemi týdny na Brno, poté prohrála doma se Slavií a bez bodu odjela minulý týden také z Ostravy. Po sérii neúspěchů ji Sparta sesadila z první příčky tabulky a jestliže Středočeši nechtějí, aby se bodový rozdíl začal prohlubovat, musí dnes zvítězit. "Určitě bychom rádi hráli na těch nejvyšších pozicích. Hrajeme doma, takže chceme zvítězit, zvlášť když se na nás po včerejší výhře bodově dotáhla Slavia," tvrdí kouč Uhrin. "Musíme hrát od začátku na vítězství, aktivně a agresivně. Hlavně se také vyvarovat zbytečných chyb. Liga je vyrovnaná, Mostu se sice teď nedaří, ale má dobré mužstvo," dodal kouč Škodováků.

Stejně tak Most je momentálně v krizi. Z posledních tří kol získal pouhý bod, a to hrál se soupeři ze spodku tabulky. Vrcholem byla domácí porážka minulý týden s Kladnem. Trenér Zdeněk Ščasný dokonce po zápase uvažoval o rezignaci "Nepovedený zápas udělal kaňku na předchozích výkonech. Chyběla mi větší připravenost a vnitřní motivace, a tak chceme v Boleslavi napravit dojem. Pokud bude mužstvo hrát to, na co má, můžeme uhrát třeba bod. Určitě na něj máme," prohlásil kouč Mostu. Věta "můžeme uhrát bod" bylo určitě opodstatněné; Most totiž venku nevyhrál už čtrnáct zápasů za sebou.

Myslíte si, že Boleslav po třízápasovém půstu zvítězí a dotáhne se na čelo tabulky? Pak si vsaďte na domácí - kurs je 1.40. Věříte naopak, že hráči Mostu dokáží uhrát alespoň remízu? Vsaďte si na jejich neprohru s kursem 2.55.Co se stalo v poslední době s mužstvem, které válcovalo na domácí scéně kdekoho a v Poháru UEFA si vyšláplo i na francouzskou Marseille? Boleslav nestačila před třemi týdny na Brno, poté prohrála doma se Slavií a ani bod si neodvezla minulý týden z Ostravy. Tím pádem byla Spartou sesazena z první příčky tabulky a jestliže nechce, aby se bodový rozdíl začal prohlubovat, tak dnes musí zvítězit. "Určitě bychom rádi hráli na těch nejvyšších pozicích. Hrajeme doma, takže chceme zvítězit, zvlášť když se na nás po včerejší výhře bodově dotáhla Slavia," říká boleslavský kouč Uhrin. "Musíme hrát od začátku na vítězství, aktivně a agresivně. Hlavně se také vyvarovat zbytečných chyb. Liga je vyrovnaná, Mostu se sice teď nedaří, ale má dobré mužstvo," dodal kouč Škodováků.

Stejně tak Most je momentálně v úpadku. Z posledních tří kol získal pouhý bod a navíc hrál se soupeři ze spodku tabulky. Vrcholem byla jistě domácí porážka minulý týden s Kladnem. Po zápase dokonce uvažoval o rezignaci trenér Zdeněk Ščasný. "Nepovedený zápas udělal kaňku na předchozích výkonech. Chyběla mi větší připravenost a vnitřní motivace, a tak chceme v Boleslavi napravit dojem. Pokud bude mužstvo hrát to, na co má, můžeme uhrát třeba bod. Určitě na něj máme," řek kouč Mostu. To, že řekl - můžeme uhrát bod - nikoliv - můžeme zvítězit - bylo určitě opodstatněné; Most totiž venku nevyhrál už čtrnáct zápasů za sebou.

Myslíte si, že Boleslav po třízápasovém půstu zvítězí a dotáhne se na čelo tabulky. Poté si vsaďte na domácí - kurs je 1.40. Věříte naopak, že hráči Mostu dokáží uhrát alespoň remízu. Tak si vsaďte na jejich neprohru s kursem 2.55.

Reklama