Hlavní obsah

Phoenix se stále nezvedl

, 14. listopadu 2006

Úterní program NHL je poměrně chudý, pokud jde o počet duelů, ale rozhodně není nezajímavý. Na východě se domů vrací Rangers, aby odehráli zápas se sousedy z New Jersey. Dvě utkání se odehrají v Kanadě, kam míří Detroit a St. Louis. Phoenix se bude snažit odpoutat poslednímu týmu soutěže bodovým ziskem v domácím prostředí proti Minnesotě.

Článek

Kojoti jsou ovšem aktuálně nejhorším týmem v tabulce, která je redukována na posledních deset zápasů každého mužstva. Podle ní střílí sotva dva góly na zápas a dostávají v průměru dvakrát tolik. Minulé dva domácí zápasy i kvůli tomuto faktu těsně prohráli. Poslední dvě výhry si Phoenix připsal, když byl v brance náhradník LeNeveu, ale trenér Gretzky oznámil, že by dnes měl znovu dostat šanci Joseph. Do hry by se mohl vrátit obránce Boynton a včerejší trénink absolvoval i útočník Scatchard, který měl po sobotním zápase problémy. Mimo však zůstavají jeho kolegové Comrie, Reinprecht, kapitán Doan a s otazníkem je start Ricciho.

Minnesota přišla příliš brzy o slovenskou útočnou formaci, když se na delší dobu mimo hru ocitl Gáborík. Její už tak tradičně slabší ofenzívu to pochopitelně poznamenalo a na obranu je kladen o to větší důraz. I z tohoto důvodu dostal na rozdíl od října v novém měsíci ve dvou z pěti zápasů šanci náhradní brankář. Dnes by však měl znovu chytat Fernandez. Přes zmíněné těžkosti Minnesota vede severozápadní divizi, která byla vloni nesmírně vyrovnaná a kvalitní. Z cestování, které započala právě před týdnem a skončí pro ni ve čtvrtek, by si však ráda domů přivezla více než dva body, které zatím při putování po pacifické divizi ukořistila.

Bookmakeři bwin předpokládají, že se hostům podaří získat body již dnes. Na domácí Phoenix vypsali vysoký kurs 3,1, i když si domácí brankář na hostující celek dle dřívějších zkušeností věří. Minnesota se na druhé straně naučila v minulých třech sezónách na ledě dnešního soupeře vždy jednou vyhrát. Pokud to dokáže hostující celek dnes, stane se tak v kursu 1,9.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články