Hlavní obsah

Udrží si Červená hvězda vedoucí postavení?

Bitva o vládu ve skupině D ULEB Cupu se dnes uskuteční v Bělehradě. Domácí Červená hvězda přivítá na své palubovce loňského účastníka Euroligy - Real Madrid. Španělský celek může v případě vítězství odsunout domácí z čela tabulky.

Foto: http://www.ulebcup.com

Basketbalisté Realu Madrid v utkání ULEB Cupu.

Článek

Zástupce srbského basketbalu prochází evropskou soutěží prozatím bez ztráty kytičky, když nejdříve uspěl na palubovce PAOK Soluň a poté doma těsně porazil i ruskou Unics Kazaň. V utkání se blýskl Milan Gurovič, který zaznamenal 28 bodů a 9 doskočených míčů. Určitě tak potvrdil svých 34 bodů z prvního utkání na řecké půdě. Dnes nebude na palubovce opět chybět narozdíl od Američana Burkse, který je velice důležitým hráčem, ale zranění mu dnes nastoupit nedovolí. Hrát nebude ani náhradník Steven Markovič.

Real Madrid minulý rok bojoval až do poslední chvíle v Eurolize o Final Four - vypadl až v semifinále s Barcelonou. Letos hraje pouze ULEB Cup, protože ho právě Barcelona vyřadila už ve čtvrtfinále španělského play-off. V prvním utkání této evropské soutěže podlehl dost nečekaně Eiffel Towers Den Bosch, ale možná se není až tak čemu divit, jelikož v nizozemském mužstvu hraje dokonce osm Američanů. Ve druhém kole si už ale svěřenci trenéra Joana Plazy s přehledem poradili s PAOK Soluň. Real podal skvělý týmový výkon a především v obraně byl vynikající. Nejlepší střelec Charles Smith sice nastřílel pouhých 13 bodů, ale to jen dokazuje velké týmové pojetí hry španělského celku.

Vyprodaná bělehradská aréna jistě požene k vítězství domácí, na které si můžete u společnosti bwin vsadit s kursem 2.70. Do role favorita je pasován slavný Real Madrid, na jehož vítězství dnes experti vypsali kurs 1.44.

Reklama