Hlavní obsah

Columbus s dočasným trenérem

, 15. listopadu 2006

Ve středu se do hry v NHL zapojí více než polovina klubů. Dallas se vrací domů a doufá ve střelecké probuzení. Washington by rád konečně vyhrál tři zápasy v řadě. Colorado chce po více než deseti dnech získat alespoň nějaký bod. Buffalo i Anaheim mohou dnes zvýšit náskok na čele ligy. Nashville se pokusí navázat novou vítěznou sérii na ledě Columbusu.

Článek

Domácí celek povede do hry trenér Agnew, protože Gallant byl odvolán a námluvy s Hitchcockem nejsou ještě u konce. Columbus má na kontě stejný počet vítězství jako vloni touto dobou, ale tentokrát vedení došla trpělivost. Na rozdíl od minulého roku totiž není zraněno tolik hráčů, i když obránce Berard stále ještě do hry nezasáhl a nově chybí i jeho kolega Westcott. Hlavním problémem je již tradičně ovšem střílení gólů. Columbus dosáhl více než poloviny branek v přesilovkách, což je trochu dvojsečná zbraň. Minule odchytal své druhé celé utkání v soutěži Norrena, ale dnes se očekává start Leclaira.

Nashville začal sezónu velmi zle. Se zvedajícími se výkony brankáře Vokouna se však postupně mužstvo vrátilo do loňských pozic, když spoluvytváří špičku centrální divize. V listopadu se zatím s náhradníkem Masonem český gólman spravedlivě o starty podělil, protože tým často hraje dva zápasy ve dvou dnech. Totéž ho čeká i nyní. Trenér je rozhodnut vzhledem k náročnému programu prostřídat v následujících zápasech i hráče v poli. Především by byl jistě rád, kdyby se po dvou zápasech zase probudili jeho střelci a tým využil také nějakou přesilovou hru.

Bookmakeři bwin očekávají, že divizní duel skončí lépe pro hostující celek. Na domácí Columbus totiž vypsali kurs 2,7. Hosté mají zatím venku velmi lichotivou bilanci, když odešli z kluzišť soupeřů jenom třikrát bez bodu z deseti pokusů. Nashville umí na ledě dnešního soupeře v normální hrací době vyhrávat, což předvedl v minulých třech sezónách pětrát z devíti vzájemných duelů. Dnes si lze na hosty vsadit v kursu 2,1.

Reklama