Hlavní obsah

Uspěje Real v odvetě?

Zrovna úspěšný start do letošního ročníku Ligy Mistrů nepřichystal Lyon Realu Madrid; se španělským celkem si na domácím stadionu v pohodě poradil a navázal tak na rok starý úspěch, kdy se mu podařilo to samé. Real se ale od té doby dostal do formy a dnes má určitě sto chutí pro odplatu.

Článek

Momentálně třetí celek elitní španělské soutěže nevstoupil do aktuální sezony určitě nejlépe, ale díky vzrůstající formě se pomalu dostává na špičku tabulky. V Lize mistrů klopýtl pouze ve zmiňovaném duelu s Lyonem a v předchozím kole si tak už zajistil postup do další fáze. Nechce ale skončit druhý a tak jeho cíl zní jasně - porazit dnes Lyon. "Lyon nás porazil v posledních dvou jejich domácích zápasech. Dnes jim chceme tuto skutečnost vrátit a věřím, že se nám to podaří," doufá v úspěch Iker Casillas. "Proti Lyonu jsme měli sice vždy problémy, ale myslím si, že jsme momentálně v lepší formě," dodala brankářská jednička. V dresu Realu se na hřišti opět neobjeví David Beckham, Ronaldo ani Cicinho.

Lyon si za poměrně krátkou dobu vybudoval v Evropě velké jméno a začíná být postrachem i těch nejlepších mužstev. Jeho bilance v letošním ročníku Ligy mistrů - 4 zápasy, 12 bodů a skóre 9:0 - hovoří za vše. Nicméně se mu prozatím nikdy nepodařilo probojovat mezi posledních osm. Do Španělska odjeli svěřenci trenéra Gerarda Houlliera s cílem uhájit první příčku v tabulce. "Real se nám chce pomstít, ale my budeme hrát svou hru. Vrátit se ze Španělska s bodem, bude pro nás pozitivní výsledek," nastínil ambice v dnešním utkání brazilský špílmachr Juninho. Bohužel mu dnes bude chybět hned několik spoluhráčů; do Španělska ani necestovali Sidney Govou, Sylvain Wiltord, Claudio Cacapa, Karim Benzema a Fred. Do mužstva byl tak přiřazen mladíček Gregory Bettiol, který si odbude svou evropskou premiéru. "Je to neuvěřitelné. Zahrát si na Santiagu Bernabeu je jako sen," rozplýval se dvacetiletý Bettiol.

Myslím, že se můžeme těšit na skvělé utkání, které se pro vás může stát ještě atraktivnějším v případě sázky na jednoho z rivalů. Podle bookmakerů společnosti bwin nemá utkání žádného výrazného favorita, když na domácí vypsali kurs 1.90. Remízu ocenili hodnotou 3.25. Myslíte si, že Lyon dokáže Real porazit i na jeho hřišti? Jestliže ano, poté využijte kursu 3.75.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články