Hlavní obsah

Philadelphia nastoupí opět bez Iversona

Eurotip.cz

Ve třetím zápase v řadě se dnes bude muset obejít Philadelphia bez své největší hvězdy Alana Iversona. V předchozích dvou duelech se to na palubovce projevilo, když 76ers nestačili na Detroit ani Milwaukee. O reparát se tak dnes pokusí před vlastními fanoušky proti Chicagu.

Článek

Philadelphia odstartovala do letošní sezony v celku slušně, ale postupem času se její výkony rapidně zhoršili a to se projevilo na výsledcích. Na druhou stranu je pravda, že prozatímní většinu zápasů odehrála na cizích palubovkách, což je jistě těžší. Momentálně má na svém kontě nepříjemnou sérii čtyř porážek v řadě. Ani s Iversonem nebyli 76ers v poslední době moc nebezpeční, možná i proto, že bolesti zubů sužovali vůdce týmu už delší dobu. Další příčinou je rozhodně ztráta Chrise Webbera, který chyběl ve třech posledních duelech stejně jako Steven Hunter a Rodney Carney. Prvně dva jmenovaní nenastoupí určitě ani dnes, naopak start Carneyho není vyloučen. V posledním zápase svěřenci kouče Maurice Cheekse nestačili na Milwaukee, když Bucks rozhodli skvělou poslední čtvrtinou. Nejlepším hráčem 76ers byl vyhlášen Iguodala, který zaznamenal 18 bodů, 16 doskoků a 10 asistencí.

Podobný průběh sezony jako Philadelphia prozatím zažívá Chicago. Bulls rovněž nezačali špatně, ale v tuto chvíli mají na svém kontě už pět proher v řadě. Za očekáváním prozatím zůstávají výkony největšího letního nákupu - Benna Wallace. Dřívější hráč Detroitu střílí průměrně 6 bodů na zápas a doskočí 10 míčů, což je na "Velkého Benna" opravdu málo. Lehce nadprůměrně odehrál minulé utkání s Denverem, když zaznamenal 11 bodů a 16 doskočených míčů, ale stále to bylo málo a Bulls podlehli Nugets 109-113. Slušný zápas odehrál Hinrich společně se současným lídrem týmu Dengem, když dohromady zaznamenali 50 bodů. Ani jeden z výše jmenované trojice dnes nebude na palubovce Philadelphie chybět a určitě se opět pokusí přerušit nepříznivou sérii porážek. Na listině zraněných jsou u Chicaga dvě jména - Griffin a Thomas.

Oba celky mají v tuto chvíli na svém kontě několik porážek v řadě, ale jedna z nich dnes určitě skončí. Věříte-li, že to bude ta domácích, pak si na ně vsaďte - kurs je 1.95. Myslíte si, že se naopak Bulls konečně zmátoří a vyhrají? Potom si vsaďte u společnosti bwin na hosty s kursem 1.87.

Reklama