Hlavní obsah

Potěší dnes Manchester City soutěžící?

Duel anglické Premier League Manchester City - Watford bude nejbedlivějši sledovaným zápasem začátku nového týdne. Tedy alespoň pro účastníky soutěže na Eurotip.cz. Ti dnes totiž sázejí nejčastěji na toto utkání, v němž většinou věří domácím.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

A není divu - Manchester City se totiž s nastupující zimou slibně rozjíždí. Méně slavný z obou místních klubů vyválčil z posledních čtyř zápasů sedm bodů, naposledy dokonce porazil Aston Villu na jejím hřišti 3:1. Hosté jsou na tom letos špatně; ze čtrnácti utkání vyhráli jediné a venku mají bilanci 0-2-5 a skóre 3:13. 769 soutěžících si proto vsadilo na Manchester s kursem 1.67. 158 se jich spokojilo s nižším kursem na neprohru domácích a jen 26 jich věří v jiný výsledek.

Podobně velký zájem vzbudil poslední zápas podzimní části Gambrinus ligy Kladno - Sparta. Středočeši jsou jediným týmem, který vzal letos letenským body na jejich stadionu a alespoň remízu se pokusí uhrát i dnes, tím spíš, že se jim doma daří. Většina sázkařů přesto věří druhému týmu tabulky, který by v případě úspěchu přezimoval na špici Gambrinus ligy. Výhru Sparty si s kursem 1.65 dalo na tiket 604 tipujících, 199 jich dvojku jistilo remízou, 38 lidí tipuje remízu a 17 si jich trouflo vsadit vítězství Kladna s vysokým kursem 4.60.

Ještě jednoznačněji vidí soutěžící souboj nejvyšší švýcarské ligy Basilej - Luzern. Domácím obhájcům titulu se nevede zdaleka tak dobře, jako v minulých letech; po 16 zápasech jsou s 24 body uprostřed tabulky. Doma ale mají vynikající bilanci 6-1-1, kterou se dnes ještě pokusí vylepšit proti soupeři, na jehož hřišti letos prohráli 0:2. Na vítězství Basileje vypsali bookmakeři kurs 1.40, který si v soutěži vsadilo 703 sázkařů. Jen čtyři lidé zkusili remízu a dva věří ve výhru Luzernu s kursem 6.00

Další bezproblémová výhra domácího favorita by se podle většiny soutěžících měla urodit v zápase nejvyšší norské hokejové ligy Valerenga - Comet Halden. Domácí, kteří tradičně patří mezi největší favority soutěže, po sérii čtyř výher v řadě vedou tabulku s náskokem sedmi bodů. Hosté sice dokázali v posledním utkání fantastickým finišem zvrátit průběh domácího utkání s Trondheimem a zvítězit 6:5, na ledě silné Valerengy už by ale nic podobného předvést neměli. Tedy alespoň podle 652 účastníků soutěže, kteří se spokojili s kursem 1.33 na výhru domácího týmu. 39 jich jistilo jedničku remízou a jen osm dalších jich tipuje jiný výsledek.

Pětici nejtipovanějších zápasů uzavírá souboj portugalské fotbalové ligy Marítimo - Setubal. Domácí po třech výhrách v řadě dvakrát za sebou klopýtli, nejprve doma se Sportingem Lisabon a před týdnem i na hřišti Benfiky. Po dvou silných soupeřích je tentokrát čeká Setubal, který na výhru čeká už pět zápasů a na hřišti Marítima uhrál body naposledy v roce 2002. I proto dnes většina soutěžících věří domácím. S kursem 1.75 si jejich výhru na tiket dalo 289 soutěžících; 171 dalších se spokojilo s nižším kursem na neprohru Marítima, 13 jich tipuje remízu a na vítězství Setubalu si nevsadil nikdo.

Reklama