Hlavní obsah

Soutěžící věří téměř výhradně domácím

Jen dva lidé si dnes vsadili na výhru hostů v pětici nejsázenějších zápasů soutěže na Eurotip.cz. Největší důvěru dostali fotbalisté Valencie, na které si vsadilo 645 lidí.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Valencie se sice dlouho hledala, své trápení ale ukončila před čtrnácti dny výhrou 4:0 nad La Corunou. O víkendu vzestup formy potvrdila vítězstvím v Zaragoze a nyní si může další tři body připsat proti Mallorce, který naposledy vyhrála koncem listopadu. V úspěch domácích věří 645 sázkařů, kteří si Valencii vsadili s kursem 1.45. 49 se jich spokojilo s nižším kursem na její neprohru, jeden člověk tipuje remízu a jeden výhru podceňovaných hostů.

Dokonce ještě jednoznačněji vidí sázkaři souboj dánské hokejové ligy Herning - Herlev. Domácí s přehledem vedou soutěž; obzvlášť silní jsou na svém ledě, kde prohráli jediné utkání z deseti odehraných. Oproti tomu Herlev stále čeká na první vítězství venku v normální hrací době. Není proto divu, že bookmakeři považují za jasného favorita Henring, na který vypsali kurs 1.25. Na tiket si ho přidalo 519 účastníků soutěže; jeden odvážlivec si vsadil remízu a na výhru hostů si netroufl nikdo.

Také švédský tým Modo je na svém stadionu vůbec nejlepší z celé soutěže. Jeho hráči se svým divákům naposledy představili před 14 dny a nyní se pokusí další body vyválčit v souboji s Malmo. Hosté už na ledě dnešního soupeře dokázali letos po šedesáti minutách uhrát remízu, podle 468 soutěžících to dnes ale nezopakuje. 58 lidí jistilo výhru domácích nerozhodným výsledkem a jediný člověk tipuje vítězství hostů s kursem 4.90.

Nic jiného než neprohru domácích si dnes soutěžící nepřipouštějí v duelu švýcarské hokejové soutěže Davos - Servette. Výsledky Davosu proti Servette sice v minulých letech nebyly příliš přesvědčivé, sázkaři ale věří, že se domácí po poslední prohře na ledě Lugana zvednou a zvítězí. S kursem 1.50 si na to vsadilo 424 z nich, 64 se jich spokojilo s kursem 1.13 na neprohru Davosu a jiný výsledek netipuje nikdo.

Pětici nejtipovanějších utkání uzavírá zápas Mattoni NBL Liberec - Sadská. Domácí Kondoři sice po skvělém začátku sezony začali hodně ztrácet, po těsné domácí prohře s brněnským A Plus se ale dali dohromady a porazili další brněnský klub BBK na jeho palubovce a o víkendu si doma bez problémů poradili s USK 85-69. Dnes Liberec změří síly se Sadskou, která si jedinou výhru z venku přivezla po těsném vítězství nad slabým BBK. Jasným favoritem je domácí tým, na který si s kursem 1.11 vsadilo 435 lidí; vítězství hostů netipuje nikdo.

Reklama