Hlavní obsah

Hunta nečeká na Stamford Bridge lehký zápas

Jako každý rok, tak i letos se v Premier league žádná přestávka o vánočních svátcích nedodržuje. Dnes je na programu kompletní dvacáté kolo; jeden ze zápasů hostí Stamford Bridge - domácí stánek londýnské Chelsea, která zde přivítá Reading.

Článek

Chelsea v předvánočním kole zvítězila ve Wiganu, ale stejně jako před týdnem s Evertonem, rozhodla o tříbodovém zisku až na konci zápasu; v zápase s Wiganem přinesla tři body branka Arjena Robbena až ze třetí minuty nastavení. Manchester United nezaváhal s Aston Villou a udržel si tak na Blues dvoubodový náskok. "Jsme na skvělé pozici. První polovina sezony je za námi. Hráli jsme deset zápasů venku a devět doma. Hráli jsme na Old Trafford a ztrácíme dva body. Pro druhou polovinu budeme moci počítat s důležitými hráči, kteří se vrátí do týmu. Vrátí se John Terry, Petr Čech a Joe Cole, to je pro nás lepší než utrácet peníze za nové hráče. Když to shrnu; ve druhé polovině soutěže budeme silnější," zhodnotil podzimní část letošního ročníku a nahlédl do budoucnosti José Mourinho, manažer Chelsea. Ten dnes stále bude postrádat trojici jmenovaných. Mimo hru je i brankář Carlo Cudicini.

Suverén loňského ročníku druhé nejvyšší soutěže vstoupil do Premier league velice dobře a i přes zrovna ne moc příznivé výsledky z poslední doby je momentálně na deváté příčce. Po sérii čtyř vítězství v řadě přišla série čtyř zápasů bez tříbodového zisku. Především poslední dvě ztráty byly dosti nepříjemné; svěřenci Steva Coppella prohráli doma nejdříve s Blackburnem a poté i Evertonem - vánoční období jim tak nevychází zatím vůbec podle představ a dnes navíc narazí na Chelsea. "Chceme hrát svůj fotbal a pokusíme se s ním uspět. Musíme začít opět bodovat, jelikož se nechceme dostat do spodních pater a poté mít problémy," řekl k zápasu na Stamford Bridge kouč Coppell. Reading nemá žádná čerstvá zranění. Naopak fit už jsou Ibrahima Sonko a hříšník z minulého souboje s Chelsea Stephen Hunt, který svým nešetrným zákrokem těžce zranil brankáře české reprezentace a jedničku Blues - Petra Čecha.

V roli jasného favorita vstoupí do zápasu domácí. Na vítězství svěřenců Jose Mourinha vypsali bookmakeři společnosti bwin kurs 1.18. Myslíte si, že Reading vrátí Chelsea porážku 0:1 ze svého stadionu a neodjede ze Stamford Bridge s prázdnou? Pak si na to vsaďte - kurs je rovné 4.00. Na koho si vsadíte, se můžete rozhodnout klidně až v průběhu zápasu a to díky live sázkám, které rovněž najdete u společnosti bwin.

Reklama