Hlavní obsah

Poslední Watford změří síly s Blackburnem

V dohrávce odloženého zápasu Premier league se dnes střetne Watford s Blackburnem. Domácí jsou na poslední příčce tabulky s hrozivou ztrátou sedmi bodů na předposlední Charlton. Hosté se naopak v poslední době dostali do velmi dobré formy, kterou dnes jistě budou chtít potvrdit.

Foto: Digitalsport

Největší osobnost Watfordu Marlon King slaví svou branku společně s obráncem Lloydem Doyleym.

Článek

Watford je nejhorším celkem Premier league. Příčinou tohoto nemilého faktu není velké množství proher, ale pouze jedno vítězství, kterého žlutočerní dosáhli už před více než dvěma měsíci s Middlesbrough. Od té doby ale získali pouhé tři body za remízy s Manchesterem City, Readingem a Fulhamem. Před čtrnácti dny doma rozdílem třídy podlehli Liverpoolu a v minulém kole prohráli 2:0 i na hřišti Aston Villy. "V posledních týdnech jsme zkoušeli celkem pětadvacet hráčů z celého světa a věřím, že nám to pomohlo k vyhledání nových posil, které nám dají šanci Watford letos zachránit," řekl manažer Adrian Boothroyd, který mimo jiné testoval bývalého hráče Boltonu Fadigu nebo Střihavku z Ostravy. Do svého mužstva nakonec získal Lee Williamsona z Rotherhamu United, který se ale hned zranil a dnes nenastoupí. Ze steného klubu přišel i Will Hoskins. Ulovit se mu podařilo Mosese Ashikdiho, bývalého útočníka Glasgow Rangers. Mimo hru jsou dnes kromě Williamsona také James Chambers, Clarke Carlisle a dlouhodobě i střelec Marlon King.

Blackburn patří každoročně mezi průměr Premier league, což prokazuje i letos. Jeho jednatřicet bodů za třiadvacet utkání stačí momentálně na desátou příčku. Výběr Marka Hughese často střídá dobré chvilky se špatnými. V poslední době ale jasně převažují ty dobré; v minulých pěti zápasech nezískali jeho svěřenci tři body pouze s Arsenalem. O víkendu podali výborný výkon na hřišti Manchesteru City, kde zvítězili 3:0 a v tabulce se tak o bod dostali před svého soka. Dnes hrají opět venku sice s papírově slabším soupeřem, ale podle slov manažera Hughese to nebude vůbec jednoduchý zápas: "Watford je jak zraněné zvíře, které dělá vše pro to, aby se nezhroutilo. Mají ohromnou vytrvalost. Naše výkony na cizích hřištích jsou v poslední době vynikající, ale nesmíme spoléhat na to, že to dnes půjde samo." Na hřišti dnes bude chybět Andre Ooijer, kterého nahradí Brett Emerton. V sestavě by se mohla objevit nějaká z nových posil, kterými se stali útočníci Matt Derbyshire a Paul Gallagher.

Podle bookmakerů společnosti bwin nemá toto utkání jednoznačného favorita. Na domácí vypsali kurs 3.10 kurs na remízu má hodnotu 3.20. Na vítězství Rovers si můžete vsadit v kursu 2.15.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články