Hlavní obsah

V drnovických sítích uvízl exreprezentant Slončík

Málo vídané přestupové manévry rozpoutal nováček druhé fotbalové ligy z Drnovic. Celek z jihomoravské vísky se netají ambicemi vrátit se zpět do nejvyšší soutěže a tomu odpovídá mohutný nákup posil. V drnovických sítích nedávno uvízli zkušení útočníci Radim Holub či Pavel Holomek, naposledy Moravané ulovili exreprezentanta Radka Slončíka.

Foto: koláž Novinky

Radek Slončík (vlevo) a Radim Holub jsou nejvýraznějšími posilami druholigových Drnovic.

Článek

Slončík působil v maďarském FC Ujpest, s Drnovicemi se podle sportovního ředitele klubu Jana Gottvalda dohodl na jednoleté smlouvě s roční opcí. Bývalý fotbalista ostravského Baníku a pražské Sparty by měl se svým novým týmem poprvé trénovat příští pondělí.

"Pokud je ten hráč zdravý, tak má úplně všechno. Je skvělý v organizaci hry, má jedinečnou finální nahrávku. Už se na něj opravdu moc těším," řekl ČTK na adresu třicetiletého špílmachra Gottvald.

Již dříve se klub dohodl se sparťanem Holubem a Holomkem, zálohu by navíc měli posílit Vajda se Švecem a zadní řady Zbožínek, Lukšík a Břežný. Branku by měl navíc hájit bývalý reprezentant do 21 let Tomáš Bureš. Slončík by tak byl už devátou výraznou posilou. "Chceme hrát důstojnou roli ve druhé lize," vysvětlil Gottvald. "Ale koho by nelákal návrat do první ligy...," dodal vzápětí.

Reklama

Související témata: