Hlavní obsah

Manchester dnes hostí Portsmouth

Eurotip.cz

Jedním z nejzajímavějších duelů dnešního programu FA Cupu bude zajisté utkání na Old Trafford. Domácí Manchester United zde přivítá velké překvapení letošního ročníku Premier league - Portsmouth.

Článek

Rudí ďáblové jsou stále lídry Premier league; na druhou Chelsea si drží náskok šesti bodů a pomalu, ale jistě se přibližují zisku titulu. Svěřencům Alexe Fergusona se daří ve všech směrech. Mužstvo má vynikající obranu a stejně tak kvalitní útok. Minulý týden ale Manchester utrpěl třetí letošní porážku; na Emirates Stadium, domácím stánku Arsenalu Londýn prohospodařil v závěru utkání jednobrankový náskok a nedokázal zvýšit svůj náskok v čele tabulky. Po utkání se opět jako tradičně objevily v tisku roztržky mezi oběma manažery. Důvod k radosti měl jistě Arsene Wenger, trenér Gunners. Dnes čeká Rudé ďábly domácí utkání FA Cupu s Portsmouthem. Do toho s velkou pravděpodobností nezasáhne brankářská jednička Edwin Van der Sar, který má nějaké šrámy z minulého týdne a v brance ho zastoupí Tomasz Kuszczak. Jinak by v sestavě Ďáblů další výrazné změny být neměly.

Vstup mužstva z jižní Anglie do letošního ročníku Premier league byl opravdu výjimečný. V loňském ročníku přezimovalo se šestnácti body a letos s třiatřiceti. Minulý týden Pompey doma velmi nečekaně podlehli 0:1 Charltonu a pomalu začínají ztrácet blízký kontakt se špičkou. Na Old Trafford se dnes v dresu Portsmouthu představí nová tvář - obránce Djimi Traore, který působil dlouhá léta v Liverpoolu a poslední rok hrál v Charltonu. V sestavě se rovněž objeví Noe Pamarot, který je fit po zranění. Na hřišti nebude chybět ani Gary O'Neil, jenž si v minulém zápase odpykával trest za karty. I s těmito hráči to bude mít dnes manažer Harry Redknapp velmi složité. "Alex postavil fantastický tým. Hrají velmi rychlý a běhavý fotbal, což je v dnešní době hlavní základ úspěchu. Manchester k tomu má ty správné hráče," pěl slova chvály na svého kamaráda a dnešního soka charismatický kouč Portsmouthu.

Papírovým favoritem utkání je jednoznačně domácí Manchester, na který si můžete vsadit s kursem 1.30. Na remízu vypsali bookmakeři společnosti bwin kurs 4.75. Ten kdo věří v překvapení, může si vsadit na Portsmouth, jehož výhra je oceněna kursem 8.25. Na koho si vsadíte, se můžete rozhodnout klidně až v průběhu zápasu a to díky live sázkám, které rovněž najdete u společnosti bwin.

Reklama