Hlavní obsah

Tottenham dnes přivítá lídra z Manchesteru

Eurotip.cz

Dnes má Premier league na programu sice pouze jeden zápas, za to velice atraktivní. Na White Hart Lane přivítá domácí Tottenham lídra z Manchesteru, který má na čele tabulky po včerejším vítězství Chelsea v Charltonu náskok tří bodů.

Foto: internet

Cristiano Ronaldo.

Článek

Svěřenci Martina Jola vstoupili do letošní sezony bídně, poté přišlo výrazné zlepšení, ale v posledních kolech se jim opět nedaří tak, jak by chtěli. V tuto chvíli jsou na jedenácté příčce tabulky elitní anglické soutěže se ztrátou sedmi bodů na šestý Reading a zároveň poslední místo dávající vstupenku pro příští ročník evropských pohárů. Minulý týden Kohouti zcela nenapravili domácí zaváhání s Newcastlem, když pouze remizovali na hřišti slabého Fulhamu 1:1. Nerozhodný výsledek zajistil dvě minuty před koncem obránce Pascal Chimbonda z jedné z mnoha standardních situací. Manažer Martin Jol má dnes lehké problémy se sestavou. V zápase bude na straně Spurs chybět kapitán Ledley King. Zpět do tréninku se na začátku týdne zapojili a do dnešního zápasu jsou už připraveni Aaron Lennon, Dimitar Berbatov a Jermaine Jenas.

Rudí ďáblové jsou stále lídry Premier league; na druhou Chelsea si před tímto kolem drželi náskok šesti bodů a jestli ho chtějí udržet i po tomto, tak dnes musejí zvítězit na White Hart Lane. Svěřenci Alexe Fergusona jsou výborní ve všech směrech; skóre 57:18 označuje nejlépe střílející a rovněž i nejlépe bránící mužstvo ligy. Sir Alex Ferguson nemá dnes žádné problémy s čerstvými zraněními. Zpět v nominaci je po zranění kolene Louis Saha, který by měl nastoupit v základní jedenáctce na hrotu po boku Rooenyeho. "Čeká nás velmi tuhý zápas, ale potřebujeme ho zvládnout, abychom si udrželi odstup," řekl manažer Ferguson, který koučuje Rudým ďáblům už dvacet let.

Manchester je sice na White Hart Lane hostem, ale i tak je považována za favorita s kursem 1.75. Remízu si můžete u společnosti bwin vsadit za kurs 3.35 a vítězství domácích s kursem 4.30.

Reklama