Hlavní obsah

Soutěžící dnes věří v remízy

Bez výrazného favorita jsou podle účastníků soutěže na Eurotip.cz dva nejsázenější dnešní zápasy. V Duisburgu věří v remízu téměř tolik lidí, kolik si jich vsadilo jedničku, a na utkání v Bastii je na nerozhodný výsledek dokonce vůbec nejvíc sázek.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

V případě souboje Duisburg - Karlsruhe se není čemu divit. Utkají se totiž dva týmy z čela tabulky a v zápase o šest bodů určitě nikdo nebude chtít prohrát. A navíc - zatímco Duisburg si doma drží s bilancí 5-4-0 neporazitelnost, navlas stejně si vede Karlsruhe venku. Domácí prostředí ovšem může hrát velkou roli, nejvíc sázkařů - 143 - si proto vsadilo jedničku s kursem 2.25. 96 jich jedničku jistilo nerozhodným výsledkem, 137 jich věří v remízu s kursem 2.80 a neprohru nebo dokonce vítězství hostů tipuje 52 soutěžících.

Ještě víc lidí si vsadilo na nerozhodný výsledek v utkání druhé francouzské ligy Bastia - Méty. Také v tomto duelu se představí lídr soutěže, kterým jsou hosté. Ti v únoru poněkud polevili ve svém boji o první ligu, a ztratili hned třikrát v řadě: nejprve na hřišti Istres remizovali 0:0, poté přišli o dva body po výsledku 2:2 proti Reims a třetí remízu si připsali v souboji s Brestem. 165 účastníků soutěže si myslí, že si dnes Méty připíší čtvrtý nerozhodný výsledek v řadě, a dali si na tiket remízu s kursem 2.70. 99 tipujících věří ve výhru nejlepšího týmu ligy a jen 36 si jich vsadilo jedničku s kursem 2.80.

Mnohem jednoznačněji jsou sázky rozloženy v dalších zápasech. V prvním z nich Utah doma přivítá Atlantu. Hosté sice patří mezi podprůměrné týmy, v posledních pěti zápasech, odehraných venku, ale dokázali domácí porazit. Daří se ovšem i Utahu - tým oslabený o Carlose Boozera dokázal vyhrát čtyři poslední utkání, když porazil i San Antonio a Phoenix. Zvítězit by měl i dnes - alespoň si to myslí 291 soutěžících, kteří si na tiket přidali výhru Utahu s kursem 1.25. 14 jich zkusilo remízu s vysokým kursem a Atlantě věří jen sedm lidí.

Podobnou důvěru dostali domácí v dalším duelu NBA Detroit - Los Angeles Clippers. Není se čemu divit. Detroit se po příchodu Chrise Webbera konečně dostal do formy, kterou hledal od Vánoc, a dokázal zvítězit v šesti svých posledních zápasech. Clippers se na druhou stranu stále trápí, především na cizích palubovkách. Na začátku dlouhé šňůry zápasů hraných mimo Los Angeles sice dokázali porazit slabý Boston, poté ale prohráli v Torontu, New Yorku a Clevelandu. V pátek ještě nejtěsnějším rozdílem porazili Philadelphii, včerejší prohra 80-94 v Indianě ale jenom prohloubila jejich letošní mizérii. 273 soutěžících si proto vsadilo jedničku s kursem 1.37 a jediný člověk věří tomu, že Clippers v Detroitu neprohrají.

Dnešní pětici uzavírá tenisový souboj Moya - Alves, který se odehraje na turnaji v brazilském Costa do Sauipe. Španělský veterán do sezony vstoupil velice slušně - v indickém Čennaí se dostal do semifinále, kde vypadl s Rakušanem Koubkem, a v Sydney dokonce až do finále, v němž nestačil na Jamese Blakea. S ním vypadl i v prvním kole Australian Open a nyní se v Jižní Americe představí proti domácímu Thiagu Alvesovi. Čtyřiadvacetiletý Brazilec si o podobně úspěšné sezoně zatím může nechat jen zdát - v Čennaí, Sydney a na Australian Open se nedostal přes první kolo, když pokaždé vypadl v prvním kole. Ve Viňa del Mar poté v základní skupině prohrál s Patiencem i Gonzalezem a neuspěl ani na challengeru ve Florianopolis, kde nestačil na Dabula. Nelze se proto divit, že mu dnes nevěří ani jeden člověk; všech 296 soutěžících, kteří si tento zápas vsadili, si na tiket dalo výhru Moyi s kursem 1.21.

Reklama