Hlavní obsah

San Jose pokračuje v cestování

, 14. února 2007

Zámořská NHL dnes pokračuje sedmi zápasy. Ve východní konferenci se chystá odpočinutá Ottawa doma na Floridu a New Jersey na Montreal. Minnesota hostí v severozápadní divizi Vancouver, s nímž má shodný počet bodů. Detroit pokračuje ve svém náročném programu cestou do Dallasu. San Jose započalo dlouhé cestování včera a již dnes bude hrát další utkání. Tentokrát na ledě Nashvillu.

Článek

Domácí celek se pohybuje v okolí prvního místa celé soutěže, v únoru se mu však zatím daří pouze střídavě. V sobotu Nashville prohrál po osmi zápasech i před vlastním publikem se soupeřem, kterému již v podstatě o nic nejde. Přesto patří doma k nejlepším celkům ligy, ačkoli na vlastním ledě neodehrál vysoký počet zápasů. Klub provedl rychlou dvojitou výměnu hráčů, jejímž výsledkem je to, že se v něm zabydluje obránce Višněvskij. Predátoři se pokusí během příštích čtrnácti dnů získat zřejmě také útočníka, který by zvýšil produktivitu i mimo první dvě útočné řady. V brance trenér dává po pauze vyplněné exhibicí podstatně více prostoru Vokounovi.

San Jose trápily na přelomu ledna a února přesilovky, které nevyužilo ve čtyřech zápasech jdoucích za sebou, přestože jich mělo k dispozici čtyřiadvacet. V dvojutkání s divizním sokem v minulém týdnu se to však zlomilo a včera i dvě využité přesilové hry pomohly k získání dostatečného náskoku, který se v závěrečné třetině pouze nebezpečně ztenčil. Žralokům opět pomohl skvělý výkon, kterým se prezentovali Thornton a Cheechoo. Brankář Toskala sice včera neexceloval, ale na rozdíl od svého protějška led opustit nemusel a při trvající absenci Nabokova se zřejmě postaví do branky i dnes.

Bookmakeři bwin si myslí, že domácí tým v sobotu pouze mírně klopýtl a dnes již zase uspěje. Na výhru Nashvillu vypsali kurs 2,05. Hosté sice soupeře před rokem vyřadili v play off, ale v dlouhodobé části sezóny na jeho ledě prohráli již pět utkání v řadě. Dnes si lze na vítězství San Jose vsadit v kursu 2,8.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články