Hlavní obsah

Největší důvěru dnes dostala Benfica

Eurotip.cz

Tři ligové výhry v řadě si připsali fotbalisté lisabonské Benfiky. Dnes by si měli připsat čtvrtou - tedy podle stovek účastníků soutěže na Eurotip.cz, kteří ze zápasu Benfica-Leiria udělali nejtipovanější utkání dnešního dne.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Benfica chytila formu v pravý čas. Do konce portugalské ligy totiž moc kol nezbývá a pokud chce ještě zaútočit na první místo, které nyní patří týmu FC Porto, nemůže si dovolit ztrácet body. Dnešním soupeřem lisabonského týmu bude Leiria; té se sice poslední dobou doma daří, ale venku bodovala naposledy v prosinci na hřišti posledního Aves. Benfica, která vyhrála osm z posledních deseti zápasů, je podle bookmakerů favoritem zápasu, a kurs 1.35 na její výhru využilo 850 soutěžících. Sedm lidí tipuje remízu a jen tři si troufli vsadit vítězství hostů.

Mnohem vyrovnaněji vypadá podle rozložení sázek duel Gambrinus ligy Liberec - Slavia. Utkají se v něm druhý a třetí tým tabulky a po včerejším klopýtnutí Sparty je ve hře vedení v nejvyšší soutěži. Nejvíc sázkařů - 239 - tipuje, že zápas skončí nerozhodně. 171 jich věří sešívaným s kursem rovných 3.00 a na domácí si vsadilo 164 tipujících.

V tradiční dohrávce druhé německé soutěže se utkají dva bývalí účastníci bundesligy. Kaiserslautern si od konce listopadu držel dlouhou sérii neporazitelnosti, která skončila před týdnem na hřišti Aue. Dnes bude mít Kaiserslautern možnost znovu se o tři body přiblížit čelu tabulky. Stačí mu jediné - porazit Mnichov 1860, který uhrál bod na cizím hřišti naposledy v prosinci. 448 účastníků soutěže věří, že se to domácím podaří - proto si na ně vsadili s kursem 1.75. 180 lidí se spokojilo s menším kursem na neprohru Kaiserslauternu, 59 jich tipuje remízu a jen sedm lidí dalo důvěru mnichovskému týmu.

Poslední dva zápasy nejtipovanější pětice se odehrajou na ledě. Pardubice se ve čtvrtfinálové sérii se Znojmem vrací domů, kde budou chtít dotáhnout své vedení 3:1 do vítězného konce. Před svými diváky Východočeši proti Orlům dvakrát uspěli; třetí domácí úspěch Pardubic tipuje 474 soutěžících, kteří využili kursu 1.40 na jedničku. 14 sázkařů si myslí, že zápas po šedesáti minutách skončí nerozhodně, a jen pět jich věří ve výhru hostů.

Ještě lepší pozici než Pardubice mají před dnešním utkáním hráči Farjestadu. Nejlepší tým základní části dokázal vyhrát všechny tři dosavadní zápasy proti týmu Mora. Není divu, že dnes bookmakeři považují Farjestad za jasného favorita, na kterého vypsali nízký kurs 1.33. Ani ten neodradil 452 soutěžících, kteří si na výhru domácích vsadili. 27 lidí jistilo jedničku remízou a jen osm jich tipuje jiný výsledek.

Reklama