Hlavní obsah

Serie A: Ukončí Palermo špatnou sérii?

Sobotní program Serie A nabízí jediný zápas, Palermo se bude snažit zastavit pokles formy v utkání na hřišti Sampdorie. V neděli pak Inter hraje v Ascoli, AC Milán přivítá Bergamo, atraktivní podívanou slibuje souboj třetího Lazia s pátým Empoli, šlágrem kola je duel Fiorentiny s AS Řím.

Článek

Sampdoria Janov - Citta di Palermo (sobota 20:30)

Bodový rozdíl mezi Sampdorií a Palermem je sice stále velký, v tabulce ale dělí oba sobotní soupeře jenom čtyři příčky. Doby, kdy bylo Palermo neochvějně na třetím místě, již pominuly, svěřenci Francesca Guidolina nevyhráli již šestkrát v řadě a ve zbytku sezóny je čeká těžký boj o Ligu mistrů. V minulém kole doma sicilský klub remizoval s Fiorentinou a domácí nemohli "zkousnout" branku Adriana Mutua. Ten využil toho, že míč přebírajícího Guanu postihly svalové problémy, obešel dva protihráče a skóroval. Nejaktivnějším v následném protestování byl trenér Guidolin, který po výroku disciplinární komise nesmí v následujících třech zápasech na lavičku. Vedle něho a Guany bude Palermu chybět dlouhodobě zraněný Amauri, Corini, Zaccardo a Caracciolo.

Ani Sampdorii se v poslední době příliš nedaří, jedna výhra ze tří zápasů znamená velkou ztrátu a honbě za Pohárem UEFA. "Jsem zklamaný více, než kdykoliv předtím. Teď nás čeká Palermo a my musíme vyhrát. Máme obrovskou motivaci a chceme si udržet šanci na poháry," burcuje své spoluhráče záložník Gennaro Delvecchio. Mimo hru je zraněný kapitán Sergio Volpi a distancovaný Christian Zenoni.

Pravděpodobné sestavy: Sampdoria Janov:

Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 2.80 - 2.95

Tip eurofotbal.cz: 0

Reklama