Hlavní obsah

Los Angeles hrají druhý den v řadě venku

Žádný z týmů v zámořské NHL si již nemůže získat více než osmnáct bodů do konce základní části sezóny. Teoretickou šanci na postup do play off tak již ztratilo sedm klubů. Nejhorší je Philadelphia, která hostí o prodloužení sezóny bojující Islanders. Na západě jí skunduje Phoenix, kam dnes k diviznímu duelu míří Dallas. Minnesota hostí Los Angeles.

Článek

Domácí celek má stále o co hrát. Minnesota určitě nemyslí na možnost, že by ještě teoreticky nemusela postoupit do vyřazovacích bojů. Hledí naopak vzhůru, kde se před ní v divizi nachází velmi blízko jediný sok. Vzhledem k tomu, že Minnesota patří na vlastním ledě k nejúspěšnějším klubům soutěže, jistě by uvítala, kdyby tuto výhodu mohla v co největší míře zužitkovat i v play off. Před vlastním publikem se jí navíc mimořádně daří i v utkáních, která je nutno prodlužovat. Minnesota v březnu nebodovala pouze v jednom zápase, protože v něm nedokázala skórovat. Trenér je dnes připraven dát v brance šanci náhradníkovi Hardingovi. Hrát nebude opět obránce Nummelin.

Los Angeles zažívají až nyní částečně světlejší období sezóny. V březnu např. dokázali bodovat v sedmi zápasech za sebou. Nadále ovšem marně čekají na tři výhry v řadě. Králové podávají celou sezónu značně nevyrovnané výkony. Jejich sestava během sezóny asi nebyla nikdy úplná. Charakteristický byl v tomto směru i včerejší vítězný zápas, který nedokončil obránce Blake. Los Angeles mají dále zraněného slovenského obránce Višňovského a útočníka Armstronga. Dobře včera zachytal týmu s nejpropustnější obranou v západní konferenci Garon. Bude tedy zajímavé sledovat, zda se do branky hostů dnes postaví zkušený a po exhibiční pauze příchozí Burke.

Bookmakeři bwin vysoce favorizují domácí celek, který před svým publikem dosud inkasoval nejmenší počet gólů ze všech týmů v lize. Minnesota má příležitost se dnes posunout do čela severozápadní divize a na její výhru si lze vsadit v kursu 1,5. Hostující celek s dnešním soupeřem zatím v probíhající sezóně všechny tři zápasy těsně prohrál. Na vítězství Los Angeles je vypsán kurs 5,0.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články