Hlavní obsah

Potěší dnes Sporting soutěžící?

Přes tisíc účastníků soutěže na Eurotip.cz se dnes rozhodlo vsadit si na zápas portugalské ligy Sporting - Beira Mar. Naprostá většina z nich tipuje výhru domácích; tomu, že si hosté odvezou alespoň bod, věří jen čtyři lidé.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Ostatně, není se čemu divit. Sporting se po třech remízách zvedl, porazil doma Amadoru a v posledním kole uspěl dokonce na hřišti lídra soutěže z Porta. Tým Beira Mar se poslední výhry dočkal na začátku února a venku na své první vítězství ještě stále čeká. 1021 sázkařů se proto spokojilo s kursem 1.25 na jedničku, na remízu nebo dokonce výhru hostů si troufli vsadit jen čtyři lidé.

Mnohem vyrovnanější by mělo být utkání nejvyšší české soutěže Sparta - Mladá Boleslav. Sparta nezačala na jaře vůbec dobře, před vlastními diváky utrpěla debakl 0:3 s Jabloncem. Dokázala se ale sebrat a o týden později si odvezli všechny body ze hřiště Příbrami. Také hosté v prvním jarním kole ztratili body, remíza v Plzni ale určitě nebyla neúspěchem. V posledním kole potom Mladá Boleslav přivítala doma Jablonec, který porazila 2:0. Na Letné by ale Středočeši měli poprvé ztratit všechny body -podle bookmakerů, kteří na Spartu vypsali kurs 1.43, i podle 722 soutěžících, kteří si ho dali na tiket. Remízu tipuje 70 sázkařů a dvojku si s kursem 6.60 vsadilo 44 účastníků soutěže.

Jediným hokejovým utkáním v pětici nejtipovanějších pondělních zápasů je souboj NHL Dallas - St. Louis. Domácí Hvězdy dokázaly zvítězit čtyřikrát za sebou, přičemž mezi pokořenými byli i hokejisté Detroitu a Nashvillu. St. Louis už je mimo hru o play off a ani jeho poslední výsledky fanouškům příliš radosti nedělají - Blues sice dokázali porazit doma Edmonton, předtím ale dvakrát prohráli s Columbusem a v sobotu před svými diváky nestačili na Anaheim. Další porážku hostů tipuje 604 soutěžících; sedm jich tipuje remízu a kurs 4.00 na dvojku využilo jen pět lidí.

Mnohem vyrovnaněji vidí sázkaři souboj anglické Premier League Aston Villa - Everton. Aston Villa má sice výhodu domácího prostředí, ale forma mluví spíše pro hosty; po výhře 3:0 na hřišti Watfordu uhráli bod v Sheffieldu a před dvěma týdny si poradili i s Arsenalem, který na svém stadionu porazili 1:0. Šance obou týmů proto vidí poměrně vyrovnaně bookmakeři i soutěžící - 164 si jich vsadilo jedničku s kursem 2.45, 195 se jich spokojilo s nižším kursem na neprohru domácích, 153 soutěžících tipuje remízu v kursu 2.80 a v neprohru nebo vítězství hostů věří 120 tipujících.

Pětici nejtipovanějších zápasů dnes uzavírá duel druhé bundesligy Kaiserslautern - Duisburg. Oba bývalí účastníci nejvyšší soutěže si dělají zálusk na postup mezi elitu, a proto je dnešní souboj obzvlášť důležitý. Šance Kaiserslauternu snižují ztráty na hřištích soupeřů, doma ale poslední zápasy zvládl. Duisburg je na tom hůř - za poslední měsíc odehrál čtyři zápasy, z toho tři doma, a nedokázal vybojovat ani bod. Téměř polovina lidí proto dnes věří ve výhru domácího mužstva, na které bookmakeři vypsali kurs 2.05. 277 jich jedničku jistilo remízou, 56 lidí tipuje remízu a jen jedenáct jich věří v neprohru nebo výhru Duisburgu.

Reklama