Hlavní obsah

Osasuna by dnes měla stvrdit svůj postup

V souboji mezi Osasunou a Leverkusenem jsu karty rozdány jasně. Španělský klub deklasoval Bayer na jeho půdě 3:0 a o ostup mezi nejlepší čtyři celky letošního Poháru UEFA by ho tak mohl připravit jenom zázrak.

Článek

Vést už před zápasem postupové proslovy však domácí odmítají. "Je to stále dobrý tým a nic není rozhodnuté. Klíčových bude prvních dvacet minut. Pokud během nich nedostaneme gól, budou to mít hodně složité," myslí si útočník Roberto Soldado. Ten dal letos v lize již osm branek, na trefu v Poháru UEFA však stále čeká. Osasuně bude chybět řada hráčů, zranění jsou Ludovic Delporte, Miguel Flano, Patxi Punal, Raul Garcia a Javad Nekounam, karetní tresty nepustí na hřiště Davida Lopeze a Enriqueho Corralese.

V Leverkusenu by poslední týden rádi vymazali z paměti. Vedle Osasuny totiž Bay Arenu vyloupila také o záchranu bojující Bochum, která si domů odvezla tři body za výhru 4:1. "Neumím procentuálně vyčíslit naše šance na postup, ale jsou hodně blízko nule. Ale nejedeme na výlet, chceme zahrát dobrý zápas a neprohát," říká trenér Michael Skibbe.

Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.30 - 3.90

Tip eurofotbal.cz: 02

Reklama