Hlavní obsah

Teplice chtějí potvrdit svou bilanci s Boleslaví

Mladá Boleslav krouží v Gambrinus lize letos třetím rokem a během nich už dokázala porazit všechny její účastníky kromě Teplic. Ty mají se Škodováky velmi úspěšnou bilanci, kterou se dnes pokusí prodloužit v rámci 24. kola nejvyšší české soutěže.

Foto: Sport.cz

DEFAULT TITLE

Článek

Středočeši v prvním jarním kole remizovali na hřišti zvedající se Plzně, poté obrali doma o všechny body ambiciózní Jablonec a následně prohospodařili během posledních 15 minut v Toyota Aréně jednobrankový náskok se Spartou, když si nakonec odvezli debakl 1:4. Chuť si svěřenci Dušana Uhrina jistě následně spravili domácím vítězstvím s Příbramí, které před týdnem nepotvrdili v Kladnu, kde uhráli bezbrankovou remízu. Zpět na vítěznou vlnu se ale dostali v týdnu, kdy vyhráli ve Zlíně 2:0. Tímto vítězstvím se Boleslav přiblížila předním příčkám v Gambrinus lize. „Aby mělo vítězství ve Zlíně smysl, musíme Teplice doma také porazit. Nemyslím si, že nám jejich hra nesedí, oba týmy se dost proměnily,“ ohlédl se kouč domácích Dušan Uhrin za neúspěchy s Teplicemi.

Ty letos nezažívají určitě nejlepší sezonu, ale přesto se stále drží v lepším středu tabulky. Momentálně jsou na 9. příčce - na šestý Baník Ostrava ztrácejí 2 body. Na jaře se jim doposud moc nedařilo; pouhý bod získali svěřenci Jiřího Bartla s beznadějně posledním Slováckem, poté doma prohráli s Plzní a uhráli bezbrankovou remízu v Mostě. Vítězství přišlo sice až před 14 dny, za to s přímým konkurentem v tabulce - Jabloncem. To ale Severočeši nepotvrdili v Toyota Aréně se Spartou. V týdnu se jim už vedlo lépe - Na Stínadlech porazili brankou Edina Džeka Příbram. Pro tohoto Bosňana to byla devátá letošní trefa a na prvního Pecku z kádru dnešního soupeře, který se rovněž v týdnu střelecky prosadil, ztrácí dva zářezy. „Chceme konečně odmazat minusové body v tabulce pravdy,“ řekl k dnešnímu zápasu kouč Jiří Bartl, který se možná bude muset obejít bez zkušeností Pavla Verbíře.

Boleslavští vstoupí do utkání i přes neúspěchy s Teplicemi podle bookmakerů společnosti bwin v roli favorita a vsadit si tak na ně můžete v kursu 1.65. Remízu ocenili kursem 3.35. Na Severočechy najdete u stejné společnosti kurs 4.75.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články