Hlavní obsah

St Mirren hraje na hřišti Falkirku

Duel Falkirk - St Mirren dnes uzavře 34. kolo skotské Premier League. Oba celky se střetly ve vzájemném souboji nedávno - před měsícem se z vítězství 2:0 radovali domácí. Hosté jim tak mají co vracet, zároveň je tento zápas pro ně jedním z posledních, ve kterém mohou zabojovat o záchranu.

Foto: reprofoto

Fotbal (ilustrační foto)

Článek

Falkirk se v loňské sezoně udržel mezi elitou, i když suverénně patřil mezi nejhorší celky. Letos odstartoval velmi dobře a i přes to, že měl nedávno herní výpadek, tak má v tuto chvíli na svém kontě už o 7 bodů více než loni po konečném součtu. Těchto 7 bodů získal v posledních třech zápase; v půlce března si vyšlápli svěřenci John Hughes na letos suverénní Celtic, který porazili brankou Stevena Thomsona. Další vítězství si připsali, jak je zmíněno v úvodu, se svým dnešním soupeře a poslední bod vybojovali v Caledonian, kde na konečných 1:1 inkasovali až 2 minuty před koncem řádné hrací doby. Manažer John Hughes dnes nemá žádná čerstvá zranění, nejistý byl sice start dvojice Dean Holden - Steven Thomson, ale oba hráči by měli být k dispozici. Dlouhodobě je mimo hru útočník Graham Barrett.

Nováček skotské nejvyšší soutěže nevstoupil do letošního ročníku vůbec dobře a hned od úvodu bylo jasné v jakých vodách se bude pohybovat. Jediným pozitivem je, že ve Skotsku padá pouze jeden celek a Dunfermline do této doby získaly ještě o bod méně. St. Mirren má sice k dobru dnešní utkání, ale v záchranářských vodách se jednoznačně topí. Před nedávnem mužstvo z vlastní vůle opustili Iain Anderson, Stephen Anderson a Brian McGinty, což jasně dokazuje, že v tomto klubu není vše v nejlepším pořádku. Trenér Gus MacPherson dnes bude postrádat pouze jednoho hráče ze svého kádru - poraněnou nohu má záložník Craig Molloy.

Podle bookmakerů společnosti bwin nemá toto utkání jednoznačného favorita. Na domácí vypsali kurs 2.10 kurs na remízu má hodnotu 3.25. Na vítězství St. Mirren si u bwin můžete vsadit v kursu 3.05.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Video
Boston i díky Pastrňákovi vyhrál v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články