Hlavní obsah

Spurs dnes mohou postoupit

Eurotip.cz

Třemi výhrami v řadě napravili špatný vstup do play off basketbalisté San Antonia. Už dnes si Texasané mohou zajistit postup, pokud si s Denverem poradí i počtvrté.

Článek

Spurs, kteří na konci základní části šetřili své hráče, její poslední tři zápasy prohráli. Hlavu si s tím příliš lámat nemuseli, protože třetí místo v Západní konferenci už měli jisté. Možná ale právě to způsobilo, že se San Antonio nechalo od Denveru zaskočit hned v prvním zápase série. Nuggets předčili svého soupeře pod košem, kde se dařilo Hilariovi s Cambym, Anthony s Iveersonem dali dohromady 61 bodů a překvapení bylo na světě. Další už si Spurs nemohli dovolit a také nedovolili - ve druhém utkání předvedli svou vynikající obranu a i přes závěrečný nápor Denveru zvítězili 97-88.

Defenziva poté dominovala i dalším dvěma soubojům, které se odehrály v Coloradu. Spurs s Duncanem a Bowenem, kteří byli letos zvoleni do nejlépe bránící pětky NBA, v týmu dokázali obrátit v prvním zápase venku vývoj série. Lépe totiž zvládli závěr vyrovnaného souboje a zvítězili 96-91. Za dalších 48 hodin měl Denver možnost vyrovnat a odcestovat na půdu soupeře za stavu 2:2 na zápasy. A neměl k tomu daleko - v poslední čtvrtině vedl o devět bodů a měl míč, ovšem Spurs znovu dokázali svou sílu a po klíčové trojce Horryho dokázali vyhrát i počtvrté, tentokrát 96-89.

Na své palubovce je San Antonio podle bookmakerů jasným favoritem, na kterého si můžete vsadit s kursem 1.18 nebo rovnou s handicapem 8.5 bodů. Myslíte si, že Denver dnes udrží své naděje na postup? Potom si vsaďte na výhru hostů, na které společnost bwin nabízí kurs 5.00.

Reklama