Hlavní obsah

Duel expertů: 2. kolo

Po jednom trefeném zápase mají po prvním kole souboje vítězů soutěže na Eurotip.cz oba experti. Pokerman se díky vynikajícímu tipu na Portsmouth dostal do kladných čísel. Dožene ho jeho soupeř už tento víkend?

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Oba experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz, si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin. Každý svůj tip odůvodní a obodují na stupnici 1/10-10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

pokerman1 - 1. kolo
ZápasTipKursDůvěraVýsledek
Portsmouth - LiverpoolEverton - M. UnitedOstrava - Sparta1023.253.401.957/106/108/102:12:42:2okkoko
Celková úspěšnost: 108%
volnasek1 - 1. kolo
ZápasTipKursDůvěraVýsledek
Norimberk - Wolfsb.Bordeaux - LensBilbao - R. Madrid1021.802.801.709/107/109/101:11:01:4kokook
Celková úspěšnost: 61%

2. kolo

pokerman1
Arsenal - ChelseaTip: 2Kurs: 2,35Důvěra: 6/10Tento zápas jsem si vybral, protože mi připadá z celé týdenní nabídky nejzajímavější, a to i díky velmi solidnímu kurzu na hosty. Důvod, proč si myslím, že Chelsea porazí Arsenal je ten, že nemusí šetřit posily na Ligu mistrů, ze které byla vyřazena. Dá se tak předpokládat, že proti Arsenalu nastoupí v nejsilnější možné sestavě. Proto si myslím, že zkušenější borci z Chelsea si hravě poradí s neohrabaným mládím Arsenalu.
Reading - WatfordTip: 1Kurs: 1,40Důvěra: 10/10Tento zápas považuji za stoprocentní tutovku. Reading bojuje o účast Poháru UEFA, ke které má velmi blízko. Watford je naopak jednoznačně nejhorším týmem anglické ligy a o jeho sestupu je již rozhodnuto.
Plzeň - LiberecTip: 2Kurs: 2,35Důvěra: 8/10Tento zápas jsem si vybral, protože věřím, že Liberec se již dnes bude chtít přiblížit k titulu, a též kvůli skvělému kurzu na hosty. Liberec po skvělých výsledcích z poslední doby se opět posunul do čela ligy. Ve 26. kole Gambrinus ligy narazí na Plzeň, která už nemá prakticky o co hrát. Liberec naopak bude chtít zvýšit svůj náskok a utéci na vyšší rozdíl bodů Spartě a Slavii.
volnasek1
Sedan - LorientTip: 1Kurs: 2.15Důvěra: 9/10Sedan na předposlední 19. příčce bojuje o záchranu již delší dobu, a to jej zmáhá. Jednou z jeho posledních šancí je zápas tohoto kola s Lorientem, který po bezgólové remíze se St. Etienne ztratil reálnou šanci na boj o evropské poháry. Dá se tak předpokládat, že boj o záchranu požene domácí k vítězství. Sedan má navíc možnost oplatit svému soupeři prohru z podzimu 0:2 a zachovat si ještě reálnou naději na záchranu. Domácí jsou i bookmakery společnosti bwin mírně favorizován a kurs 2,15 na jeho vítězství stojí za to! Takže můj tip je 1.
Bergamo - SienaTip: 0Kurs: 2.45Důvěra: 8/10Bergamo má již jen teoretickou šanci na boj v evropských pohárech, zato jeho soupeř potřebuje body k záchraně. Adeptů na poslední sestupové místo je totiž dost a každý se bude chtít v nejvyšší soutěži udržet. I vzájemné zápasy obou soupeřů končili vetšinou smírně, a tak se dá čekat,že si Siena odveze alespoň jeden důležitý bod. Navíc není náhoda, že i kurs 2,45 u bwin na remízu těchto dvou soupeřů je nižší než obvykle na remízy bývá, takže nerozhodný výsledek se dá očekávat. Proto můj tip je 0.
Mallorca - OsasunaTip: 2Kurs: 3.45Důvěra: 8/10Domácí Mallorca v posledních čtyřech zápasech 3x zvítězila a odpoutala se ze sestupového pásma. Zatím vegetuje na 13. místě tabulky. Její soupeř z Pamplony však v posledních čtyřech kolech ani jednou nevyhrál; zatím není přímo sestupem ohrožen, ale v klidu být nemůže. Favoritem tohoto utkání jsou jistě domácí, kteří se hodně zvedli, ale na Osasunu to nějak neumí. Důkazem toho je jejich vzájemná bilance - Mallorca za poslední tři sezóny svého soupeře nikdy neporazila! I kurs 3,45 společnosti bwin na výhru hostí svědčí o tom, že Osasuna není vyloženě outsiderem, takže můj tip je 2.

Reklama