Hlavní obsah

Soutěžící se dnes soustřední na Serii A

Hned tři zápasy italské Serie A se dostaly do pětice nejtipovanějších nedělních zápasů v soutěži na Eurotip.cz. Největší důvěru dostalo římské AS, na které si vsadilo téměř 600 lidí.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

AS Řím má poslední šanci se letos v lize ukázat před svými diváky, což je zřejmě hlavním důvodem pro sázku. Jinak už totiž hráči z hlavního města nemají o co hrát - na první Inter ztrácejí 22 bodů a před Laziem mají náskok deseti bodů. A na výsledcích je to znát, římský klub prohrál poslední dva zápasy. O nic už ale nehraje ani jeho dnešní soupeř, Messina, který sestupuje do Serie B. V souboji dvou klubů bez větší motivace si naprostá většina - 592 - soutěžících vsadila na domácí s kursem 1.20. Remízu zkusili tři lidé a výhru hostů šest.

Ligová soutěž nefinišuje jen v Itálii, ale také ve Španělsku. Tři kola před koncem ztrácí FC Sevilla na první Real Madrid pět bodů, má ovšem zápas k dobru. Třetí tým tabulky dnes hostí Zaragozu, která stále bojuje o Ligu mistrů. Hostům se na cizích hřištích příliš nedaří; naposledy naplno bodovali začátkem února a dnes by měli vyjít bodově úplně naprázdno. Tedy alespoň podle 461 účastníků soutěže, kteří si vsadili na domácí s kursem 1.55. Tomu, že Zaragoza uhraje v Seville alespoň bod, věří pouhých sedm lidí.

Také třetí duel by měl podle soutěžících skončit vítězstvím domácích. Žižkov má rozhodně o motivaci postaráno - pokud dnes Viktoria doma porazí Blšany, získá jistotu postupu do Gambrinus ligy. V to věří 464 sázkařů, kteří si na tiket přidali výhru Pražanů v kursu 1.40. 48 lidí se spokojilo s nižším kursem na neprohru Žižkova a jen 11 jich věří v jiný výsledek.

V souboji Inter Milán - AC Turín platí to samé, jako v utkání na hřišti AS Řím. Domácí se spíš než na zápas připravují na oslavy titulu a valný zájem zřejmě nemají ani hosté, kteří před týdnem získali jistotu udržení se v Serii A. Sázkaři ale zřejmě věří, že se milánští budou chtít v letošní ligové derniéře vytáhnout a slabého soupeře porazí. Na Inter si proto v kursu 1.40 vsadilo 452 účastníků soutěže. 47 lidem stačil kurs 1.02 na neprohru domácích a deset odvážlivců tipuje, že si Turín získá v posledním utkání alespoň bod.

To diváci v Reggině jistě uvidí bojovnější fotbal. Domácí tým totiž stále bojuje o udržení a jen tři body proti AC Milán jim dá jistotu. Hosté už mají jistou účast v předkole Ligy mistrů a tak už se mohou jen snažit předehnat Lazio, které má na ně na třetí příčce jednobodový náskok. Domácí mají určitě větší motivaci, sázkaři ale věří spíše ve kvalitu Milána - s vysokým kursem 6.00 si na něj vsadilo 192 lidí, neprohru v kursu 2.60 tipuje 111 soutěžících, remízu si na tiket dalo 33 lidí a 134 tipuje domácí výhru i přes nízký kurs 1.34 na Regginu.

Reklama