Hlavní obsah

Sparta má titul na dosah ruky

Za doublem dnes míří pražská Sparta. První krok zvládla v týdnu s Jabloncem, který porazila ve finále Poháru ČMFS. Jestliže dnes uspěje s Mostem nebo Liberec prohraje s Mladou Boleslaví, pak se stane po roční pauze opět mistrem Gambrinus ligy.

Článek

Sparta se o minulém víkendu vítězstvím v Olomouci přiblížila značně k titulu. K jeho zisku ji stačí dnes porazit Most - vše má ve svých rukou. „Bude vyprodáno a fanoušci nás poženou za vítězstvím. Nesmíme nechat soupeře hrát, chytit začátek zápasu, což se nám v poslední době moc nedaří. Abychom si zbytečně nezkomplikovali situaci,“ říká trenér Pražanů, který dnes nemůže počítat hned s několika hráči. Kvůli kartám nenastoupí Hušek a Řepka. V pohárovém zápasu navíc píchlo ve svalu Matušoviče a jeho start je tak nejistý. Dlouhodobě jsou mimo hru Kóňa, Kadlec, Slepička, Kolář a Ančic.

Most získal letos v Gambrinus lize prozatím 31 bodů, díky čemuž už několik kol o nic nehraje - pohárovým příčkám je vzdálen stejně jako sestupu. Dnes mu tedy rovněž o nic nejde, ale podle slov svého trenéra Zdeňka Šťastného nebude působit odevzdaným dojmem. „My tam jedeme zahrát jak nejlíp umíme. A potom se uvidí, co z toho vzejde. Každý trenér chce vždycky vyhrát, stejně tak i já. Poslední dobou jsme se herně zlepšili a myslím, že lehké to s námi sparťani mít nebudou,“ uvedl konkrétně kouč Severočechů, jehož celek bude pravděpodobně kompletní, nejisté jsou pouze starty Pikla, Johany a Jeslínka.

Na Most dnes bookmakeři společnosti bwin vypsali kurs 13.00 rovných. Věříte, že Sparta zvítězí a její hráči pozvednou nad hlavu druhou letošní trofej, pak si vsaďte právě na ni s kursem 1.10. Remízu ocenili experti bwin kursem 8.00. A pokud se stále nemůžete rozhodnout, nevadí. Počkejte si do 17:15 a potom začněte sázet live u bwin.

Reklama