Hlavní obsah

Duel expertů: 6. kolo

Slabší kolo si před týdnem vybrali experti ze serveru Eurotip.cz, kteří se spolu každý víkend utkávají v sázení na sportovní zápasy. O nápravu se dnes volnasek znovu pokusí v souboji se zkušeným Tottim.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz a vyberou si tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin. Každý svůj tip odůvodní a oboduje na stupnici 1/10-10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek1 - 5. kolo - shrnutí
ZápasTipKursDůvěraVýsledek
FK Moskva - Loko M.FC Bruggy - LutychTeplice - Ostrava0003.003.203.109/109/109/100:01:01:2okkoko
Celkem vsazeno: 133Celkem výhra: 141.05Úspěšnost: 106.1%
pokerman1 - 5. kolo - shrnutí
ZápasTipKursDůvěraVýsledek
Sparta - MostJankovič - MedinaMl. Boleslav - Liberec0128.001.102.705/109/105/105:0nehrály4:0koxko
Celkem vsazeno: 79Celkem výhra: 79.47Úspěšnost: 100.6%

6. kolo

volnasek 1
St. Patricks - GalwayTip: 1Kurs: 1.40Důvěra: 10/10Lídr nejvyšší irské fotbalové soutěže začal tuto sezónu ve velkém stylu a vede tabulku s již pětibodovým náskokem. V domácím prostředí je velice silný a po porážce v předchozím kole na půdě Bohemians Dublin 0:2 bude chtít získat ztracené body. Jeho nevyzpytatelný soupeř okupuje zatím předposlední příčku. Po výhře 3:0 v posledním Longfordu se bude snažit navázat na tento úspěch a jen tak se nevzdá, v horkém kotli domácích je ale bez šance.
Waterford - UC DublinTip: 0Kurs: 3.00Důvěra: 8/10Domácí v předchozím kole příjemně překvapili remízou 1:1 na půdě Derry City a odvezli si nečekaně bod, jeho soupeř také nečekaně prohrál 1:2 s týmem Bray Wanderers na jeho půdě. Waterford ale stále hledá ve svých řadách střelce - jeho útok je druhý nejhorší v lize, a tak se dá čekat, že proti hostům, kteří budou chtít odčinit poslední porážku, se naplno neprosadí. Předpokládám proto, že tento duel skončí smírně a hosté z Dublinu si odvezou bod.
Cadiz - ElcheTip: 0Kurs: 2.95Důvěra: 8/10 Domácí, pohybující se v tabulce na pátém místě, jsou podle mě pouze mírným favoritem. Před svým soupeřem, který je na 14. místě, mají pouze čtyřbodový náskok, což svědčí o vyrovnanosti nižší španělské soutěže. Cadiz je navíc remízovým králem a nepředpokládám, že by úspěch z předchozího kola, kdy vyhrál na půdě sestupem ohrožené Ponferradiny, zopakoval i doma. Hosté z Elchy nemají sestupové starosti, můžou hrát již bez stresu a po domácí prohře 0:2 s již postupující Almerií budou chtít překvapit a vezmou Cadizu alespoň bod.
Totti
Shamrock - Bray WanderersTip: 1Kurs: 1.70Důvěra 9/10Nejúspěšnějším celkem irské fotbalové historie je s přehledem Shamrock Rovers. Ve své sbírce má už 15 titulů mistra ligy a letos vyhlásil útok na další. Pro mnoho příznivců irské kopané to je velmi odvážné tvrzení, protože Rovers loni postoupili z nižší soutěže. Tu ale vyhráli s velkým přehledem a formu prokazují i letos mezi elitou. Doma jsou k nezastavení (zaváhali pouze s Droghedou) a věřím, že to dnes s průměrnými Bray Wanderers potvrdí.
Kazachstán - ArménieTip: 1Kurs: 2.10Důvěra 8/10Velmi výhodný kurs je dle mého názoru nabízen společností bwin na vítězství Kazachstánu s Arménií. Domácí v březnu překvapili celou Evropu tříbodovým ziskem s favorizovaným Srbskem, což je rozhodně nabudilo. Věřím, že to nebyla jen otázka náhody a Kazachstán toto vítězství dnes potvrdí dalším. Šanci má velmi dobrou, síly totiž změří se soupeřem, který doposud v kvalifikaci získal pouhý bod a v pěti odehraných zápasech nevstřelil branku.
Finsko - SrbskoTip: 1Kurs: 2.70Důvěra: 7/10Vyhrát ve Finsku není vůbec nic jednoduchého, vzpomeňme si, jak se na severu Evropy nadřela naše reprezentace v kvalifikaci na MS v Německu, když potřebovala nutně vyhrát. Finové mají po delší době konečně kvalitní fotbalovou generaci, což jasně dokazují v probíhající kvalifikaci. Hned na úvod překvapili vítězstvím v Polsku, následně znemožnili tříbodový zisk Portugalcům a vítězství v Kazachstánu se rozhodně také počítá. Srbové jsou mužstvem především domácího prostředí, venku je pro ně těžké uhrát solidní výsledek.

Reklama