Hlavní obsah

Bohemku dělí tři zápasy od postupu

Největší konkurent pražských Bohemians v boji o postup do Gambrinus ligy - HFK Olomouc - v pátek zaváhal ve Vítkovicích a Klokani mají tak 3 kola před koncem soutěže velmi dobrou šanci na postup. K tomu jim stačí získat 6 bodů.

Článek

Už před čtyřmi lety sestoupil tradiční český klub z Gambrinus ligy a o dva roky později nedokázal kvůli špatné finanční situaci udržet ani druhou nejvyšší soutěž. Letos se do ní vrátil a chce zpět mezi elitu. Velké plány za začátku mužstvo Klokanů zdaleka nenaplňovalo, ale vše se v dobré obrátilo a momentálně hrají Pražané o druhou příčku, která zaručuje postup mezi elitu. „Musíme se soustředit na sebe, ostatní výsledky nás nesmějí ovlivnit. Zajímáme se o ně, ale na náš výkon to nemá vliv. Důležitý souboj přijde až na hřišti HFK,“ upozornil trenér Zbyněk Busta, jehož mužstvo čeká ještě souboj s přímým konkurentem.

Bez starostí dohrává konec sezony mužstvo Sokolova. Klub, který loni koupil druhou ligu z Pardubic je v tabulce až překvapivě vysoko - momentálně šestý. Daří se mu i v poslední době - neprohrál pět zápasů v řadě. Před týdnem hrál doma s nováčkem soutěže Čáslaví a díky brance Zdeňka Koukala ze 73. minuty skončilo utkání 1:1. Tento výsledek byl pro sokolovské možná zklamáním, jelikož doma jsou Severočeši velmi silní. Venku jsou jejich výsledky o hodně horší - v posledních 6 zápasech na hřištích získali tříbodový zisk pouze jednou. Dnes mají šanci na nápravu, ale před vyprodaným Ďolíčkem to jistě nebude nic jednoduchého.

Bohemians mají dnes v úmyslu jednoznačně zvítězit, jestli jste stejného názoru, pak si na to vsaďte u společnosti bwin s kursem 1.30. Jestli si ale myslíte, že Sokolov má šanci na nerozhodný výsledek, tak si vsaďte právě na tuto příležitost s kursem 4.50. Pro ty největší odvážlivce je tu i možnost sázky na vítězství Severočechů - kurs je 7.00 rovných.

Reklama