Hlavní obsah

La Coruňa i Huelva čekají pět kol na vítězství

Eurotip.cz

Sedmadvacáté kolo Primera Division včera nerozhodlo o titulu, jelikož Real i Barcelona získaly po bodu. Dnes jsou na programu dvě dohrávky, které nic neřeší na předních ani zadních příčkách tabulky. Jednou z nich je souboj Deportiva La Coruni s Recreativem Huelva.

Článek

Deportivo má na svém kontě momentálně pěti-zápasovou sérii bez vítězství - naposledy se svěřenci trenéra Joaquina Caparrose radovali z vítězství 22. dubna v domácím utkání s Osasunou Pamplona. Od té doby nejsou jejich výkony a z toho pramenící výsledky moc dobré. Na druhou stranu los neměl mistr La Ligy ze sezony 1999/2000 vůbec lehký. Doma podlehl výsledkem 1:2 Valencii stejně jako Seville. Výrazně si tím pokazil svou velmi dobrou domácí bilanci, která čítá 9 vítězství, ale nutno podotknout, že převážně velmi těsných.

Dnes budou mít Caparrosovi muži šanci na vylepšení statistiky na svém stadionu Estadio Municipal de Riazor proti soupeři, který rovněž už o nic nehraje. Nepomůže jim v tom Kanaďan De Guzmán, který si musí odpykat karetní trest.

Ještě o bod horší bilanci za posledních pět zápasů než La Coruňa má momentálně 9. celek tabulky - Recreativo Huelvo. Ten dlouhou dobu bojoval o evropské poháry, ale především díky poslední špatné sérii o tyto ambice nedávno přišel. Stejně jako Deprotivo měla i Huelva v poslední době dosti složitý los - soupeři jako Real Madrid, FC Sevilla nebo Valencie se neporážejí každý den.

V La Coruně navíc nečeká svěřence trenéra Marcelina Garcia Torala nic jednoduchého - v historii hrála Huelva na Estadio Municipal de Riazor jednou a prohrála 5:0. Dnes navíc nenastoupí zdaleka v kompletní sestavě; zranění jsou Edu Moya, Pablo Amo a Barber, Merino má disciplinární trest.

V pozici mírného favorita vstupují do zápasu podle bookmakerů společnosti bwin domácí, na které vypsali kurs 1.85, kurs na remízu má hodnotu 3.30. a na vítězství Huelvy si můžete vsadit s kursem 3.85.

Reklama