Hlavní obsah

Potěší dnes Haas soutěžící?

Přestože je Wimbledon v plném proudu, sázkaře tolik nezajímá. Alespoň ty, kteří se účastní soutěže na Eurotip.cz. V pětici nejtipovanějších zápasů dneška je totiž jediný tenisový duel, ostatní utkání se odehrají na fotbalových trávnících.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Vůbec největší zájem soutěžících vzbudil duel druhé švédské ligy Norrkoping - Orgryte. Domácí jsou po jedenácti kolech s velkým náskokem v čele tabulky, když jediné body ztratili za remízy s Hackenem a Mjallby. V posledních třech zápasech navíc nasázeli soupeřům čtrnáct branek, a tak se Orgryte má na co těšit. Tím spíš, že se mu příliš nedaří - po domácí výhře nad týmem Falkenbergs prohráli hosté dva zápasy za sebou. Na hřiště Norrkopingu má ovšem dobré vzpomínky; naposledy tu prohrál v roce 1996 a od té doby uhrál vždy alespoň bod. To ovšem účastníky soutěže neodrazuje. 305 si jich vsadilo jedničku s kursem 1.55 a jen jedenáct jich věří, že s prázdnou neodjede Orgryte ani dnes.

Jediným duelem Wimbledonu v žebříčku je německo-český souboj Haas - Zíb. Tommy Haas se v prvním kole příliš nezpotil, když kvalifikanta Fleishmana vyřídil 6-3 6-4 6-2. Český hráč měl práci mnohem těžší; los mu přisoudil Argentince Hartfielda, se kterým se Zíb přetahoval dlouhých pět setů, aby v tom posledním zvítězil 6-4. Nyní ho ovšem čeká soupeř, se kterým už třikrát prohrál. Haas nad Zíbem uspěl na tvrdém povrchu, antuce a v hale a nyní se chystá připsat si další úspěch i na trávě. Podle bookmakerů se mu to podaří a sázkaři s tím souhlasí - na Haase si s kursem 1.11 vsadilo 349 lidí a ve výhru Zíba nevěří nikdo.

Dalším jasným zápasem by podle soutěžících měl být duel zámořské WNBA Detroit - Connecticut. Podle očekávání jsou papírovými favoritkami domácí basketbalistky. Ty mají za sebou trip, na němž si po třech výhrách připsali v Sacramentu teprve druhou porážku v sezoně. Po čtyřdenním odpočinku se to chystají napravit proti soupeřkám, které jsou na tom letos mnohem hůř. Connecticut sice nezačal úplně špatně, ovšem forma mu úplně odešla: v posledních osmi zápasech uspěl jen jednou, v Indianě, zbylé duely prohrál. 279 soutěžících proto dnes věří v domácí vítězství a na neprohru Connecticutu si vsadil jediný člověk.

Mnohem vyrovnaněji vidí účastníci soutěže duel nejvyšší švédské fotbalové soutěže Hammarby - IFK Göteborg, a to přesto, že Hammarby si na svém stadionu vede zatím výtečně. V domácím prostředí si připsalo čtyři výhry a jedinou porážku a hlavně zatím inkasovalo jedinou branku. Göteborgu se na začátku sezony na cizích hřištích dařilo, v posledních dvou utkáních ale proti Gefle a Halmstadu uhrálo jediný bod. Nejčastějším tipem na tento zápas je neprohra Hammarby s kursem 1.30 a dalších 92 lidí si vsadilo čistou jedničku v kursu 2.30. V remízu věří 50 tipujících a jen jedenáct si na tiket přidalo výhru hostů s kursem 2.90.

Pětici nejtipovanějších zápasů uzavírá duel islandské ligy Keflavik - Fylkir. Domácí jsou po sedmi zápasech na druhém s pětibodovým odstupem na vedoucí Hafnarfjordur. Právě s ním si připsali jedinou letošní prohru; v ostatních zápasech bodovali a ve dvou posledních dokonce naplno. Dnes přivítají soupeře, který si od konce května připsal jen pět bodů za jednu výhru a dvě remízy. Naposledy navíc neuspěl na hřišti předposledního Framu, a tak mu dnes soutěžící vůbec nevěří: výhru Keflaviku s kursem rovných 2.00 si vsadilo 144 soutěžících, 95 dalších se spokojilo s nižším kursem ne jeho neprohru a jen 30 lidí si myslí, že zápas dostane jinak.

Reklama